pogá cs.a. zivatar
pogá cs.a. zivatar
ma olvastam, hogy Eplényben már szánkópálya is van, sőt a jegy áráért még szánkót is lehet bérelni....a rv árfolyamok már enélkül is jól leszánkóztak...
Persze, hogy kihalt! Az emberek nagy része ilyenkor már az ünnepekre készül, vagy síelni ment :)
Egyre erősebben tartom :)
Szerinted most kéne dobni? :)))
Majd 10k-nál :))
kihalt a fórum, behalt a kereskedés. 90 db 1 óra alatt... 22e ft értékben... ez tényleg csőd :))
Alakul a tracklist a bulira. Csak nem a kgy-n lesz? :))
Ja, és mi ez a fehér bőr űlőalkalmatosság? Ha van céged vigyázz, nehogy becsődöljön e miatt:))
mikor szállhatott ki az otp? a "100 milliós" napon, amikor a 30%-os sáv volt? dec 12-13-án?
Géza, nem mondod, hogy azóta is tartod?
wazzeg, a Kockás 1. száma után ezek az Estar részvények lesz szerintem majd egykor az örökséged! Bár én egy Kockásnak jobban örülnék, azt baromira szerettem, nem is értettem, hogy miért olyan ritkán adják ki -bár az még nem a kapitalizmus volt...
Egy kis kedvcsináló a bulihoz:
:D
Az E-Star céges karácsonyi bulin viszont folyni fog a pezsgő és a bor. A támogatói jegyek is jól fogynak, a 12.000 forintos ár nem rettentett el sokakat, sőt presztízs is lett eljönni. Gyk: a támogatói belépő ára a jövő év karácsonyi részvényárfolyamra utalás!!!! Lesz pár neves üzletember és celeb. Sztár előadónak sikerült megszereznem Pempős Pistát:
Én már nem is merek inni,hiszen józanul is hülye vagyok...