Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Meghal a manusz és a men…

#585116 KawaBazsy

Meghal a manusz és a mennyország kapujában találja magát , ahol Szt.Péter várja:

- Hát ... Fiam ! Te nem voltál valami jó ember az életedben .

Tudsz valami jó cselekedetet mondani, ami alapján be kéne ide engedjelek ?

- Igen ! ! - feleli a férfi

- Egyszer motorosok molesztáltak néhány apácát.

Én odamentem a vezérükhöz .... egy nagydarab tetoválásos, orrkarikás fickóhoz, megfogtam a karikáját, odahúztam az arcát , és azt mondtam neki:

Most pedig bocsánatot kértek a hölgyektől ti szemét gennyládák ! ! !

Szt.Péter lapozgat a könyvében:

- .... háát Én ilyet nem találok ! Mondd csak ... mindez mikor történt ? ? ?

- Úgy 1-2 perce... :)

Kicsit rátöltök az akks…

#584845 KawaBazsy

Kicsit rátöltök az akksira, s holnap beröffen a sárkány, kell már egy kis V4 hang az uncsi sor4 után.. :-)

Re: nincs cím

#582979 kerikoma Előzmény: #582173

Sajna nincs, de tervbe van. Mentem már télen a haveréval és nagyon klassz, de jelenleg nincs rá keret:(

Elkezdtem nézegetni a qu…

#582173 KawaBazsy

Elkezdtem nézegetni a quadokat, ide ideális lenne. Keri, neked nincs?

#581455 KawaBazsy Előzmény: #581452

Köszi, de nem használok olyat, inkább beröffentem időnként, s motorozom. :-) Ha idén nem, akkor majd rátöltök egyet..

Kivettem az aksit a mot…

#581424 KawaBazsy

Kivettem az aksit a motorból. Nem szoktam, de most úgy látom, nem nagyon motorozom már idén.. már csak alig több, mint 2.5 hónap a tavasz! :-)

#578564 kerikoma Előzmény: #578558

Messze van az nekem. A tanya közelebb van:) De már a krosszal sem járok ki, már kicsit hideg van és hamar sötétedik. Maradt a niva.

#578558 KawaBazsy Előzmény: #578545

Óvatos duhaj vok.. a páleszt meg nagyon őrzi már a faterja, mert fogy, csinálhat lassan újat. :-)

Amúgy Saint Tropezben is ihatunk. :-)

#578545 kerikoma Előzmény: #578540

Csak vigyázz nagyon, havas úton már nem játék.... Jövőre szeretnék ismét inni a csajod pálinkájából Alsón:))

Ma összeraktam a motort…

#578518 KawaBazsy

Ma összeraktam a motort, holnap feltöltöm olajjal, s csapatok egyet (leszedtem az oldaldeklit, mert eresztett, meghegeszttettem). Le is mostam, idén már nem lesz ilyen jó idő.. 3 rohadt, szarakodó autósok utáni tökölés következik.. TAVASZT akarok! :-)