Tudom, azért írtam, hogy ha a FaceBankból költöd a centet, biztos adnak rá majd kedvezményt :)
Tudom, azért írtam, hogy ha a FaceBankból költöd a centet, biztos adnak rá majd kedvezményt :)
like-ot már most is lehet üzleti oldalakhoz pénzért venni....
Kíváncsian várom mikor lesz FaceBank, ahova ha beteszed a zsetont, 0.0001 centért vehetsz promóciót minden postodnak :)
sztm ez karcsú, Én pl sose használom sokakkal szemben a chat funkciót se. Jó dolog, de az oldal lassulhat vele
http://www.origo.hu/techbazis/20130104-hanguzenet-funkcioval-ujit-a-facebook.html
No erről beszéltem kb fél éve, ez lehet ami meglódíthatja a facebookot. Teljesértékű hanghívások a kanadaiaknak már van, ha ezt kiterjesztik a többi régióra is, akkor a telefonálás elveszti az értelmét, a szolgáltatóknak a mobilinternetszolgáltatás marad majd.
Tudom, van skype, viber, de itt egy plattfromon érik el egymást a felhasználók.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/it/fizetos_e-mail_szolgaltatast_tesztel_a_facebook.177515.html
Nem hiszem, hogy egy jó ötlet lenne ez ma már. Üzleti vonalra ott a linkedin és blackberry.
Nem nagyon akar esni ez most, pedig itt lenne az ideje, Nem hiszem, hogy ilyen szinten elkapkodják a részvényeket, főleg ennyit.
Egy kis facebookhoz kapcsolódó hír:
http://ipon.hu/hir/instagram_vs._twitter_%E2%80%93_jonnek_a_hirdetok/23496
Én szkeptikus voltam az instagram felvásárlással, de megcáfoltak a tények. Azért az nagyon durva, hogy a hírdetések szempontjából messze legfontosabb USA piacon lehagyta a twittert...
Ebből is előbb útóbb szép kis bevétel lehet.
Hallani lehet arról is, hogy esetleg a whatsapp nevű mobilos alkalmazást is felvásárolná facebook, azzal se tenne rossz lóra, kb 100 millióan használják mobilon!
Van egy érzésem, hogy a facebook lesz a következő google.
nem is rád gondoltam,meg a forumon levö nickeek közül nagyon sokan vannak,akinek eszébe sem jutott.
Nekem egy pillanatra sem jutott eszembe, hogy jegyezzek.
hiszen ez volt a nagyoknak a legtökéletesebb kisbefektetöi szivatása,ami világra szoló volt.
aki egy kicsit is foglalkozik a világban,pénzüggyel az jegyezni akart az fb jegyzésen.mivel mindenki regisztrált valamilyen szinten magáénak is érzi,érezte,és meg volt gyözödve róla,hogy ez egy hatalmas nagy befektetés.csak ha ránézett,mennyi regisztráló van a világban már abból egy kisbefektetö azt vonta le ez mekkora nagy biznisz lesz.
csak volt egy szépséghibája az egésznek,hogy a regisztrálók nem voltak,és nincsenek isakár centes érdekeltégben a facebookban.
ezek annyira szánalmas cikkek.
hogyan,miként? megbüntetik saját magukat vagy,hogy a világ vezetö bankjai,vagyis pénznyomdászai buntetik a saját kezükben levö bankokat.?
Ötmillió dollár bírság a Morgan Stanleynek
Bírság formájában ötmillió dollárjába kerül a Morgan Stanley befektetési banknak a Facebook tőzsdei bevezetésekor elkövetett szabálytalanság.
A bíróság szerint a részvény tőzsdei bevezetésekor néhány intézményi befektető a Morgan Stanley egyik magas rangú alkalmazottja által készített feljegyzés formájában értesült a Facebook felülvizsgált üzleti eredményéről és növekedési kilátásairól, amit az érvényes pénzügyi törvények összeférhetetlenség miatt tiltanak.
A Morgan Stanley befektetési bankra Massachusetts államban kivetett 5 millió dolláros bírság az első polgári peres következménye a Facebook-részvények tőzsdei bevezetésekor a befektetőket ért milliárdos veszteségnek.
A Facebook és az első részvényesek a Morgan Stanley szervezésében májusban lebonyolított tőzsdei kibocsátás során 16 milliárd dollár bevételre tettek szert. Az árfolyam azonban hamar zuhanni kezdett, és átmenetileg a 38 dolláros kibocsátási szint felére is lement. Az áresés miatt hamar megfogalmazódtak azok a vádak, hogy a kibocsátási árfolyam irreálisan magasan lett megállapítva. Ezt a gyanút később igazolta, hogy a Facebook az eredeti várakozásoknál lényegesen alacsonyabb reklámbevételre tudott szert tenni a mobil internetes eszközök terjedése miatt.
A kibocsátás szervezésében részt vevő pénzintézetek együttesen 176 millió dollár díjbevételhez jutottak a Thomson Reuters üzleti hírügynökség számításai szerint. A Morgan Stanley 68 millió dollár díjbevételre tett szert.
A Facebook részvénykibocsátása ügyében több más peres eljárás is folyamatban van a Morgan Stanley mellett a lebonyolításban közreműködő Goldman Sachs és JP Morgan pénzintézet ellen is.
Nem lesz nagy hatása szerintem az árfolyam szempontjából. Egyébként látom hogy egyre jobban tolják a reklámokat most már mobilon is tele van sz*rva a képernyő sponsored storykkal, de egyszerűen ilyen 200-as P/E-vel nem venne rá semmi hogy egy dollárt is beletegyek.
belépsz facebookra egész reklám
Mert, mi van?
Elég jól tartja magát amúgy, kiváncsi leszek mikor fognak szórni, mert, hogy fognak az biztos.
tököm a reklámjaikba...