Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Temetkezési vállalkozók

#582471 macika Előzmény: #582462

Szégyen Dénes majd közvetít az kalapozást

jav: alapozást )))

#582470 Kénes_Dénes Előzmény: #582426

Tegnap óta egy igazi nagy hal jelent meg a piacon, egy valódi tőzsdecápa. Látszik is a vételeken, és a közel felső limites mai záráson.

A hétvégi bejelentés után várható volt egy időszakos, pár napos esés, de a visszapattanás is.

Nincs gáááz!

#582465 Kénes_Dénes Előzmény: #582441

Jól kezdődik, kamu cím az egyik. Most honnan tudjam hova menjek az este, vagy hova írjam a fenyegető leveleket.

#582463 Arsene Lupin Előzmény: #582459

A nagy rallik előtt direkte szokták kérni a cégek a csődvédelmet. Olyan, mint vőlegénynek a t*könszúrás.

#582462 rbbj11 Előzmény: #582424

na, mondom megnézem már, milyen dojiról hablatyolsz. Ember, ez sírkő doji!!!! Emelkedő trend végén jelzi a fordulót!!! Vagyis ez esés jelzése, nem emelkedésé!!!

Ezt mégis hogy nézted be?

A bíróság által kirendel…

#582456 Csokigyáros

A bíróság által kirendelt vagyonfelügyelő neve és székhelye: HATÁRKŐ '93 Gazdasági Tanácsadó és Felszámoló Kft. (1132 Budapest, Kresz Géza u. 27. fsz. 4.)

... kezd érdekelni az ügy :)

#582452 exmnbs1 Előzmény: #582451

"A csődtörvény a hitelezőket biztosított és nem biztosított kategóriába sorolja, mindkét csoportban a vállalatnak meg kell szerezni legalább 50% + 1 szavazatos támogatottságot, ilyenkor a fizetést a törvény szerint 240 napig ki lehet tolni. Ha pedig sikerül mindkét csoportban a hitelezők legalább kétharmadát maga mellé állítani az E-Starnak, akkor 365 napig halaszthatja el a fizetést. Ha azonban az említett két táborban nem sikerül elérni a megfelelő támogatottságot, a csődvédelem csupán arra volt jó, hogy pár hetet nyerjen a vállalat: ebben az esetben megindul a felszámolás."

#582450 macika Előzmény: #582448

nekem magyarázhatsz, ez nem a dojiról szól

fogd fel végre ha képes vagy rá

ezt a szöveged nyomod mióta és azóta feleződött a papír.

akkor mi a trend? tudom neked doji a trend!

gondolom ma meg eladtad,

#582448 Hathor Előzmény: #582445

Utoljára Higins vett 460nál, mondtam neki nem veszek már. Két hete írom mindenhol hogy nem veszek. 495nél kértem aki miattam vett 500tól le, adja el, Ex emlékszik.

Azóta Agent, meg a többiek mondják szálljak ki a másik papírból, amiben szintén elmondásotok alapján beragadtam, és vegyek E-start, közöltem folyamatosan, nem veszek.

Hol a rábeszélés?

Tegnap volt egy doji a charton, ma egy zöld gyertya ezt írtam ma.

Megkérdeztem ez mit jelenthet egy csőd alatt?

Azt is mondhatom, tegnap 222ön zárt, ma 254en napi maximumnál.

Mi a gond?

nem értem.