Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Temetkezési vállalkozók

#582445 macika Előzmény: #582439

nekem is voltak trédeim utoljára 350-440

és mégse megyek őrjöngve neki másnak, amikor lényegében feleződött az ár 1-2 hét alatt hogy "hol a csőd károgók?"

mert hát a spekinek mindegy csak nyerjen, de azért az már pofátlanság hogy tudod jól hogy gáz van , nem is kicsi és esik is a papí 50%-ot esett , mégis vicsorít a másikra és ezzel buzdítja !!!!!! a topikot a vételekre

közben szórja pofátlanul

adja veszi és semmit se tud, csak okoskodik

#582444 Arsene Lupin Előzmény: #582439

Ne hasonlítsa magát a csendben dolgozó chartrajzolókhoz. Ők nem rohangálnak onanizálni minden fórumba.

Ne is próbálkozzon, garantálom és a Google is, hogy ebből a sz*rból nem tud kimosakodni.

#582442 Hathor Előzmény: #582435

Tudtam én hogy 11%on fog nyitni 4rés után?

Miért ne adhatnám el?

Jól tettem, lement 385re, ahol újra visszavettem felfele az összeset és 495ön eladtam.

Nem bonyolult ez Lupin úr!

Na szép estét!

#582440 Arsene Lupin Előzmény: #582428

Nyilván le voltak ezek az átkötések beszélve előre. Szerintem volt egy kis adóoptimalizálás is a dologban, illetve hozzáértő temetkezési vállalkozók kezébe is kerülhetnek pakkok.

#582439 Hathor Előzmény: #582433

Már kitaláltam a Hathor féle fórum pszciho tojást, Koszto papa után szabadon.

Majd megrajzolom.

500nál veszem E-start: röhög rajtam mindenki, beragadok mondják.

400nál veszem tovább, meg 370en: Robbaj is örömmel közli beragadtam, jó hogy rám tudta sózni. Eközben végig felbeszélő vagyok.

270nél: kapom sorba a nyakamba a sárdobálást, hogy most mit fogok rajzolni, ABC, meg egyébb mókuskerék, meg a többi szöveg. Majd találkozunk névértéken.

310nél veszek fordulatban: Nagy a kuss, hogy most mire emelkedik

utána másnap 15%ot emelkedik, kapoma hidegy zuhanyt, hogy én téptem fel

utána még emelkedik 2x15%ot. lupin gratulál az ügyes chartolóknak, meg aki megjátszotta.

545ön duplázott az árfolyam 270en után, kiszálltam. akkor már sem beragadt, sem felbeszélő nem voltam, hanem leöntő, meg kitömő voltam

Tehát:

Vétel 500tól le, beragadt, felbeszélő, de az árfolyam zuhan az állítólagos felbeszélésemre.

Amikor elindul fel pici bizonytalanság, most mi is történik. amikor pluszban a papírok, ügyes billegető, chartrajzoló. amikor eladom, kitömő hazug kutya.

Mindezt az a tömeg teszi, akinek egy darab papírja sincs, nem volt, nem is akar venni.

#582436 exmnbs1 Előzmény: #582423

http://www.hatarko93.hu/

" Határkő ’93 Kft. munkáját magas szinten képzett jogi, közgazdasági és könyvvizsgálói diplomával rendelkező felszámoló szakemberek teszik még színvonalasabbá és megbízhatóbbá, továbbá szakmai tudásukban kiemelkedő műszaki, - és adószakértők is elősegítik a hatékony, gazdaságos és precíz munkavégzésünket.

"

#582435 Arsene Lupin Előzmény: #582432

Igen,a közgyűlés után hétfőn nyitásban pofátlan kussban ráborította azokra, akikkel együtt onanizált. Mondtam, hogy erkölcsi hulla.

#582434 macika Előzmény: #582433

nem! hüle lettem volna 500 felett , ma felezném azt a pénzem

sok kamu hazug becsalis szövegedre

utoljára kegben volt amikor 43-nál jól belevettél ABC fel

aha

#582433 Hathor Előzmény: #582429

Vettél? Csak neked szólt személyes kiajánlás poénból, smileval.

már közölted hogy hülye lettél volna.

Úgy ahogy én sem vettem a 650en ajánlott Appledet, amikor most 500at támadta másodszor azóta a remek papír

#582432 Hathor Előzmény: #582427

Tartottam is, sőt még vettem. Amit eladtam 500felett.

Akárcsak maga OTP billegetést feljebb.

#582429 macika Előzmény: #582424

Rábeszéltem valakit, hogy vegyen?

jelentkezem

de vannak mások is odaát

#582427 Arsene Lupin Előzmény: #582424

Már megint ki akarja mosni magát a sz*rból. Garantálom, hogy nem fog sikerülni. Rambo, akinek a kezéből nem fogják kicsavarni, akár nulláig is tartja. Erkölcsi hulla.

#582426 Hathor Előzmény: #582424

Áh.. még veszik is. 12.6%ra megy tovább fel. :D

Tegnap 350Kt vettek, ma 192Kt.

Ennyire ügyes én sem vagyok, hogy megforgassam a teljes részvényállomány 1/5öd részét két nap alatt

#582424 Hathor Előzmény: #582422

:DD

apám, hány embernek okoz ez örömet majd, na persze egyiknek sem volt papírja, csak úgy szurkolt neki.

Az árfolyam meg sz@rik rá. 11%pluszban áll a tegnapi dojira.

Mondtam buták az emberek, minek veszik?

lupin meg azt mondja rábeszélem az embereket. Rábeszéltem valakit, hogy vegyen?

#582423 Arsene Lupin Előzmény: #582419

Nagyvonalúak voltak. De megegyezés szerintem nem lesz. Időhúzás lesz, a végén felszámolással, nyomozással, és lesz sitt is.