Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Temetkezési vállalkozók

#582419 exmnbs1 Előzmény: #582416

http://www.cegkozlony.hu/download.php?chkid=ns29413386j5

A Fővárosi Bíróság 9.Cspk.01-12-000049/7. sz. határozata (2012. december 13.) csődeljárásban hozott végzés közzétételéről

A bíróság a(z) E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. (1122 Budapest, Székács u. 29.; cégjegyzékszáma: 01 10 045428; adószáma: 13719069-2-43) csődeljárásában az alábbiakat teszi közzé:

A bíróság elrendeli annak a Cégközlönyben való közzétételét, hogy az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. gazdálkodó szervezet (adós) csődeljárását elrendelte.

A csődeljárás kezdő időpontja e végzés Cégközlönyben való közzétételének napja.

A végzés közzétételétől az adóst fizetési moratórium illeti meg a vele szemben a fizetési haladék kezdő időpontját megelőzően, vagy az azt követően esedékessé váló pénzkövetelések vonatkozásában.

A bíróság által kirendelt vagyonfelügyelő neve és székhelye: HATÁRKŐ '93 Gazdasági Tanácsadó és Felszámoló Kft. (1132 Budapest, Kresz Géza u. 27. fsz. 4.)

A hitelezők fennálló követeléseiket e végzés közzétételétől számított 30 napon belül - a csődeljárás kezdő időpontját követően keletkező követeléseiket pedig 8 munkanapon belül - jelentsék be az adósnak és a vagyonfelügyelőnek, a követelés nyilvántartásba vételéért fizetendő díjat ezzel egyidejűleg fizessék be a vagyonfelügyelő Cstv. 12. § (1) bekezdés szerint közzétett pénzforgalmi bankszámlájára.

A követelés nyilvántartásba vételének feltétele az, hogy a hitelező annak 1 %-át - de legalább 5.000 forintot és legfeljebb 100.000 forintot - nyilvántartásba vételi díjként befizessen a vagyonfelügyelő pénzforgalmi számlájára.

A fenti határidők elmulasztása esetén a követelés nyilvántartásba vételére nem kerül sor.

A Fővárosi Bíróság elnevezése 2012. január 1-jétől Fővárosi Törvényszék.

Budapest, 2012. december 13.

A közzététel időpontja: 2012. december 13.

Temetkezési vállalkozók

#582416 Arsene Lupin

Szerintem az elmúlt napokban temetkezési vállalkozók számlájára kötöttek át pakkokat.

Re: off egy kérdés erejéig

#582400 Hibaz Előzmény: #582368

Reggel beraktam eladásba 254-re,hátha,most látom megvalósult......

#582399 Arsene Lupin Előzmény: #582396

Az egyéni szoc. problémán túl erkölcsi hulla az olyan, aki ilyenkor vételre hülyíti a spekiket.

#582398 rbbj11 Előzmény: #582396

sztem sokkal jobb lenne, ha nem a hullarángásokból profitálnának mindenféle népek, hanem illetékesek inkább felajánlanák szervdonornak, amíg még lehetséges...

#582397 Arsene Lupin Előzmény: #582368

Primitív és bunkó védekezés.

Az, hogy én nem ritkábban írok mostanában, az független a hülyítő, pofátlan, erkölcstelen, onanizáló és átbaszó lépéseitől.

Ebből a sz*rból már nem fog kimosakodni, azt garantálom.

#582396 Sly-- Előzmény: #582368

Ezen a charton egy szigetforduló segíthetne, mert akkor van esélye valami pozitív történésnek.

Mindaddig csak a haldokló utolsó rángatózásait láthatjuk.:-( Hogy ezeket a rúgásokat valaki meglovagolja-e az egyéni szoc. probléma.

Re: nincs cím

#582394 rbbj11 Előzmény: #582390

azt hittem, kacsanovát már belepte a hó :OO

De úgy látszik, berreg még. Az lep meg igazán, hogy honnan van pénz üzemeltetni? Áram és a gázolaj is igen drága

Re: nincs cím

#582390 taresz Előzmény: #582388

Nincs kecsegtetés ma. :-)

Valaki elbóbiskolt és ráhasalt a kacsanova "on" gombjára.

sziasztok mi volt ma, m…

#582388 rbbj11

sziasztok

mi volt ma, milyen mesék jöttek a kriptából? :)

#582368 Hathor Előzmény: #582366

Régen láttam a Lupin féle topikját.

Mi lett vele, eltünt a süllyesztőben?

Követői elpártoltak?

Mindig csak ezt motyogta: Csabika sitt, csőd.

Megunta a nép talán.

Már billegtetni sem billegtet.

Vagy csak magában, nehogy ellent mondjon magának, hogy hangosan billegtet a követőinek.

#582366 Arsene Lupin Előzmény: #582345

Na, a hülyítő, a 6 forintos felbillentése után onanizáló Rambo, aki szerint Csaba jó gyerek, akinek a kezéből nem fogják kicsavarni, viszont orcátlanul sunyiban visszaöntött a követőire, osztja megint az észt.

Erkölcsi nulla.

#582363 Lxrose Előzmény: #582351

Lehet, de gondolom, nem véletlenül nem adták a saját részt sem folyamatosan, bár nem tudni, most mennyijük van, 5% alá nem igen mentek.

#582359 Lxrose Előzmény: #582345

Annyit tudunk, hogy amikor esni kezdett ma, akkor valaki gyorsan belevett egy nem túl nagy mennyiséget. Hogy utána is ugyanaz állt -e a vételek mögött, vagy csak ugrottak a spekik, nem tudom, de nekem pozícióvédésnek tünt az eleje, a többit meg elintézték a spekik.