Hasonlóképpen. Mire megváltozott a hozzáállásom a céghez, már nem akartam eladni (egy darabig). Persze amikor már egyértelmű volt, hogy itt már csak kevesebb lehet, akkor kiszálltam. Ahhoz képest is hatoda most és még nem tudni, hol a vége.
Hasonlóképpen. Mire megváltozott a hozzáállásom a céghez, már nem akartam eladni (egy darabig). Persze amikor már egyértelmű volt, hogy itt már csak kevesebb lehet, akkor kiszálltam. Ahhoz képest is hatoda most és még nem tudni, hol a vége.
régebben csodás számok voltak és úgy volt felvezetve kb hogy minden új projekt egy-egy aranybánya
Dehogynem. Egyik más részvényt se tartottam, ha elkezdett esni, így 5-10%-nál nagyobb bukóim nem voltak. E-Star haldoklása előtt még plusszban voltam.
Fogok még az biztos, de nem ekkorát. Teljes tőkémet elkótyavetyélni elég volt egyszer is. Maradok a szakmában mert olyan ez mint egy hobbi, követek nagyobb cégeket, próbálok kereskedni saját meglátásaim alapján, amihez sokszor azért támpontot nyújtanak itteni fórumozók is, gondolok itt arra hogy ha van valamilyen ötlettem amit megsoztok pl rbjj-vel és nagyjából azonosat gondolunk róla akkor az engem megerősít egy-egy döntésben. Gyakorlatilag az E-Staron kívül a többi részvénnyel nem is állok olyan rosszul, viszont az E-Staros bukót 5 év alatt sem fogom visszakeresni, ha meg majd igen akkor megkérdezhetem magamtól hogy mi értelme volt az egésznek mert 5 év múlva nullán állni (ha sikerül) ennyi befektetett energiával csak időpocsékolás volt. Ettől függetlenül csinálom tovább.
Mondjuk ezt a bukót én is nehezen felejtem, sőt nem is fogom soha. A bizalommal az a baj hogy az aggasztó jelek (nincs mérleg, stb) után is megvolt, de nem kellett volna hogy így legyen. Fundamentálisan jónak tartottam ezt a céget, ezért is vettem bele, szépek voltak a kilátásaik is, aztán meg nem láttam a fától az erdőt mert ami miatt bíztam bennük (szép számok, jó kommunikáció, jó várakozások) az mind megszűnt, de én nem adtam el. Ilyet nem lehet csinálni mert akkor ez a vége ami velem is történt. Szép napot mindenkinek!
ugyan....ebböl látszik, hogy te még mindig nem ismered be magadnak se, h. hibáztál. Semmi köze ennek a bizalomhoz.
Fogsz még....Ne is ábrándozz róla, hogy nem.... feltéve, hogy maradsz még a szakmában. Ne csüggedj sokat rajta: a pénz nem számít.
basszus, ez sosem jutott eszembe, mindig gépnél akartam lenni, de teljesen igazad van. Igy simán megjátszottam volna e-start ma, kicsit késö bánat. De a jövöben használni fogom, kösz!
Nekem ehhez nem kell egy darab se, hogy emlékeztessen a bukóra. Ezek után vagy nem bízik az ember senkiben, vagy hasonló dolgok történhetnek később is. Mindegyikben van negatívum, persze a spekuláció az más.
Mai napon eladtam az összes megmaradt részvényt 208 Ft-on, egy darab kivételével. Azt az egyet azért hagytam meg (12100 forintról) hogy ott figyeljen a többi között, emlékeztetve rá hogy ilyen butaságot többé ne csináljak és hogy a tőkémet mindig mindenáron védjem)
www.portfolio.hu/vallalatok/energia/a_tavho_arat_is_csokkenti_a_kormany_a_terheket_a_szolgaltatok_viselik.177001.html
Nem mint ha érdekes lenne már.
Sztem is, mától már lehet egy kicsit játszogatni vele. Attól, mert a management egy rablóbanda, még szabad vele egy kis pénzt keresni.
Kösz a tippet!
Majd ha lesz még valamikor a jövőben befektetni való pénzem,kipróbálom :))
nem is Te voltál a célszemély, csak a perverzióktól nem félő spekiknek írtam. :) aKik mindenbe nyúlkálnak ami mozog :)
egyébként limites esésnél a "trükk", hogy az árfolyam minimum fölé állsz vételi megbízással, amikor már nagyon sok az eladó, de aktiváló árnak beírsz minimum +1Ft-ot :) Én ezt csináltam OTP-nél és rendszeresen bejött. Mondjuk ez nem oti, de általános alkalmazása általában nyerő. Persze ezt csak akkor kell csinálni, ha kimagaslóan sok eladó van már limiten...