Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: ez tényleg így van ?

#582040 exmnbs1 Előzmény: #582036

a lengyel száll ki állítólag

"KBC nettó vevő 106 K dbbal

IPOP nettó eladó 86 k dbbal.. csak a rend kedvéért._)

"

#582038 exmnbs1 Előzmény: #582036

ilyet rendeztek estben is

aztán esett tovább mint a kő

phy detto

ha olyan hír jön hogy gázos a csődvédelem azért nagyon ne lepődj meg

#582036 Zotya32 Előzmény: #582032

nem tudom Ex, de szerintem a mai felhúzás egyértelmű volt. tegnap este még én is leírtam mire számítok, eddig jön a forgatókönyv... a poén a 384-es záró lenne sorállással, de ez csak hab lenne a tortán.

nem őrült mennyiséggel, de 100-150e ft-tal simán bepróbálható volt.

#582033 Grizzly Géza Előzmény: #582032

Rengeteg kicsi dt is benne van sokan örültek hogy 208-ról kiszabadult. Én persze nem vettem. Csoda hogy nem álltam bent 208-on eladáson.

#582031 Zotya32 Előzmény: #582030

ha nagy játékosok, akkor ma felnyomják 300 fölé, hogy senki ne értse mi folyik itt... :)

eladó pakkok mérete jelentősen csökkent

#582014 Zotya32 Előzmény: #581999

https://www.kbcequitas.hu/elemzes/l/aTtIHnxCwsuZuba0J8HYVuEPssjXqeuf/111241878/

A cég csődvédelembe menekült.

Napi:

Limites esés a két elmúlt napon, ma jó esélylel hasonlóan folytatja. Hatalmas rések, ha ma a harmadik rés is megjelenik, akkor azzal kialakul a three black bullish gap nevő gyertyaalakzat.

...

Nem tévedésből írtam, bullish gyertyaalakzat. Nem kizárt, hogy a tulajdonosokhoz kötődő hitelezők vannak többségben a csődegyezség során. Ha ez így van, akkor a tulajdonosok a cég túlélését szolgáló, a cég számára relatíve kedvező egyezséget kényszeríthetnek rá a többi hitelezőre...

Persze amíg ez nem derül ki - ezt egyelőre csak a bennfenntesek tudhatják - addig a spekulánsok sötétben tapogatóznak. A chart viszont azt mondja, hogy meg lehet kockáztatni egy spekulatív vételt !

#582013 Grizzly Géza Előzmény: #582009

Szuper kilátások.

Bár,ha meggondolom,megmenthetném a céget,mert ha itt shortba fordulnék,akkor tuti pezsgős-csajos-örömittas megegyezés születik a kötvényesekkel és bukok még pár tíz milliót...

Valszeg állami támogatást is kapna a cég...

azért kiv. vagyok, utola…

#582012 rbbj11

azért kiv. vagyok, utolag hányan kerülnek elö, akik vettek napi minimumon :)

#582010 Grizzly Géza Előzmény: #582007

Még lehet hogy az lesz :)

Kötvényesek megbízhatják esetleg a cégvezetéssel. Már ha raffi nem tesz keresztbe.