Regisztráció Elfelejtett jelszó

Stocklandyard.hu fejlesztései

Re: nincs cím

#603459 Pyxis Előzmény: #581963

Nagyon nyomul a libás, erre is kell kattintani?

Rontja az oldal színvonalát :D

#603447 Kissherceg Előzmény: #603431

mindenkinek böngészési szokásai szerint jelenik meg a hirdetés. Én még nem láttam :) Meséljetek

te herceg ez a F-asz baj…

#603428 Ibiza

te herceg ez a F-asz bajnai miért röhög itt a pofámba? és még fenyeget..győzni fog.. remélem drágán mérted neki a helyet..

#581796 joepappa Előzmény: #581793

nekem nincsenek jó tapasztalataim velük, úgyhogy nem kommentálom bővebben, ezzel nem rontom az üzletedet. :)

1. Hozzászólások szűrése…

#577333 -sabe

1. Hozzászólások szűrése (bizonyos felhasználók beírásait egyáltalán nem akarom látni, "mute".

Megoldható?

2. Ha nyitok egy topikot van kontrollom, hogy kik szólhatnak hozzá?

Re: szerver

#570167 Ibiza Előzmény: #569881

elég jó ahogy van.. főleg válasznál az üzenetbuborék amire válaszolok (címzett) vagy válaszolt valaki az nagyon jó..azt ki ne töröljétek..

nekem az üzenet rész gyenge..ha kapsz üzenetet alig látszik..nehéz elérni és ha nem figyelsz mindenkinek küldöd az üzenetet..

ami hiányzik a saját vagy mások hozzászólásainak visszakeresése.. néha valami majom kötözködik vagy keresek egy fontosat ..de nincs egy órám amíg visszanézzek egy hónapot..inkább hagyom..ráadásul csak a legforgalmasabb hozzászólókat választhatom..és a kiválasztás is csak egy oldalra érvényes..100-120 hozzászólás már elég lenne.. vagy megjelölhetnénk saját hozzászólást mielött elküldöm és azok visszakereshetők lennének..esetleg másokét is ebből is 50et topikonként..tudom nagy memória igény de valami megoldás kellene..