Ezt meg mi lelte?
Nem voltam mostanában.. :)
Azt hittem a héten 500Ft-nál járunk majd.
Ezt meg mi lelte?
Nem voltam mostanában.. :)
Azt hittem a héten 500Ft-nál járunk majd.
Na, felkötik e záróra :))
Különben holnap kecsegtetés 300 alá.
Senkit sem érdekel mi a kötvényesek érdeke. Egy számít csak: ki kerül többségben a választmányban. Ha a külsősök, akkor a részvények értéke nulla. Ha Soósék, akkor csak a jóisten tudja, azt teszik majd , ami leginkább érdekük. Ebben az esetben még az is lehet hogy a kötvényesek kapnak nullát!
Minden kötvényért kapsz 100db 10Ft névértékű részvényt, igazán remek alvó papír lenne belőle.
Nem tudom,de még 2k-t megvehetne,mert akkor legalább 1k-t megmentek,valahol ott állok...az még testvérek között is 20g kokain :D
Természetesen majd visszaveszem,hiszen a függőség az úgy jó,ha őszintén csinálja az emberfia és teljes odaadással... :D
?? http://puu.sh/1zmZr ?? Hathor? :)
A részvényes ugyanúgy pénzt adott a cégnek, még ha nem is mindenki közvetlenül, akkor miért lenne élősködő?
A felszámolás után csak a fehér bőrgarnitúra marad a cégben, minden mást széthordanak addigra. Az meg lehet, hogy kevés lesz részvények kibocsátására.
Részvényes tőkéjét már Soós eljátszotta, szóval a részvényes ne akarjon már a kötvényes pénzéből tovább élősködni!
Kötvény - részvény csere igazságtalan lenne és nem is érdeke a kötvényeseknek.
Felszámolásban új részvények kibocsátása a követelések fejében a kötvényesek érdeke.
sajnos inkább nulla, mint 500...
5000 db igen sok!! :OOO
már fenik őket: http://puu.sh/1zlmT )
Tavaly tavasszal fiamék-egy tőzsdeversenyen 9700-ért vették-aztán valahol 12k-nál eladták-na én ott vettem először!És még azt mondják a tudás apáról fiúra száll!:(
Áááá,függő vagyok. Billegtettem kicsit,de ha nem volt pár napig, előbújtak az elvonási tüneteim :)
Van 5k-m,ez vagy 0 lesz vagy bárakármennyi, ez marad most már...
Jaj pedig azt hittem a DT után kiléptél!Szurkolók neked a kerítésen kívülről"egy túlélő!.De milyen áron!!!Lehet,hogy még vissza mászok,ha alacsonyabb lesz a kerítés!
Lehet, hogy a többség ezt tudja, de páran nem, és ez elindíthat egy hosszabb lavinát. Valakinek még kicsi lehet a bukója, nem szeretne bizonytalanra játszani, végül is mostani értéken ez a 80 ezer darab nem sok, pár kicsi össze tudja hozni. Persze a pf-en én is megkérdeztem ezt a kérdést.
Vajon hol hígítsak legközelebb? :D