Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#581331 Arsene Lupin Előzmény: #581306

Ezt más szakmában súlyos műhibának hívják. Lehet, hogy ugrott a karácsonyi prémium? Esetleg a pozíció?

#581321 Klón Előzmény: #581312

Milyen lenti számok? Amiket beidéztél? Mégegyszer: az utolsó mondata "némi" bizonytalanságot tükröz.

Egyébként a válaszom: igaz. Jó eséllyel ez lesz. Pedig nem lett volna nehéz más irányt szabni a történéseknek, még akár 1-2 hónappal ezelőtt sem. Csak valahogy a milliárdokon csücsülő alapkezelők sokszor nem látják a fától az erdőt.

Mindegy, lesz még itt izgalom, de egy csúnyább szakaszba lép a sztori, még a megoldás/végkifejlet előtt.

#581319 xmann Előzmény: #581309

Pedig pont a csődvédelem az egyetlen esély arra, hogy a részvényesek valamennyire is jól jöjjenek ki a dologból - már ha ez lehetséges - amint már többször leírtam, ha a hitelezői választmányon át tudja nyomni akaratát a menedzsment - márpedig erre jó esély van. Érkezett tehát egy hír, ami egyáltalán nem váratlan, és a részvényesek egyetlen esélye, ui. felszámolás esetén BIZTOS hogy semmit nem kapnak, így meg még az is megeshet á lá vegyépszer, hogy minden kötvényes kap 1 új részvényt, vagy a nagy semmit és megy tovább az élet

#581312 rbbj11 Előzmény: #581301

és a lenti számok tükrében szerinted Soós akaratának érvényesülése és a kötvény-rv konverzió a valószínűbb, igaz? :))

#581309 Lxrose Előzmény: #581297

Szerintem páran nincsenek tisztában, hogy mit is jelent a csődvédelem stb. Illetve most eshetett le, hogy tulajdonképpen a részvényeseknek mi maradhat a ló szerszámán kívül.

#581302 rbbj11 Előzmény: #581295

nehezen is kivitelezhető, mert utána minden alkalommal összevarrják a zacsit?

#581301 Klón Előzmény: #581264

Őrobbajsága,

Az utolsó mondat mintha némi bizonytalanságot tükrözne. Így aztán bármi egyértelmű nyilatkozat az ügy biztos kimenetelével kapcsolatosan elég bátor lépés.

Én is csak nagy valószínűséget adok ennek vagy annak a kimenetnek.

#581297 xmann Előzmény: #581283

Mondjuk érthető a BÉT érvelése is - ha lenne :) - mert hiszen ki nem tudta, hogy ez következik? Teljesen egyértelmű volt, mégis beesett rá az árfolyam. Őszintén szólva teljesen érthetetlen amit az estar papírok ára csinál. Hetekig oldalazik, amikor nyilvánvaló hogy csődvédelembe kell menekülniük, más lehetőségük nincs, majd amikor megtörténik, leesik az árfolyam. Nem értem mi folyik ebben a papírban, aki adja miért, és miért nem adta korábban???

#581295 Arsene Lupin Előzmény: #581289

Na, most kiderült, hogy csak amatőr nőgyógyászatból van szakvizsgám.

Amúgy a naponta történő parciális herelecsippentés sem tűnik vonzóbbnak.

#581289 rbbj11 Előzmény: #581287

kasztrálás nem a fütykös levágását jelenti, így nagyon sántít a hasonlat...

#581287 Arsene Lupin Előzmény: #581285

A dolog most úgy néz, mint amikor az azonnali kasztrálás helyett naponta leszednek fél centit a fütykösből.

#581285 exmnbs1 Előzmény: #581283

meg tudom érteni hogy próbálnak nem kérni semmit a béttől

pláne hogy a bétnek meg kellett őket bírságolni őket a nyáron