Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#581199 Klón Előzmény: #581197

Már hetekkel ezelőtt leírtam, hogy mi várható. Számomra semmi új nincs a történésekben.Az mondjuk meglepett, hogy az utolsó napokban ennyi kötvényt tudtak venni.

Sztem elérték, amit akartak,a csődegyezségben már többségben lesznek, sőt a kötvények további leértékelődése még jól is jön majd nekik--"mindenki előtt hetekig nyitva állt az ajtó, aki nem lépett, magára vessen"

Ettől függetlenül nem a tőzsdei etikai Mount Everest.Jöhet a sárdobálás, hosszú hetekig-hónapokig túl sok jót nem várnék.Részvények?Sztem elég egyértelmű--valahol azért 150-200 körül padlót foghat.Majd ha mindenen túl vannak--csődegyezség, átváltott részvények tömeges kiszórása, érdemes lehet a vételben gondolkodni.

Egyébként lehet itt még trükközés a leányvállalatok-anya viszonylatában. Egyet nem értek:elég látható volt, merre fejlődik a sztori. A nagy kötvénytulajok miért nem vettek 35-40%-nyi részvényt, hogy megakadályozzák az egész diszkont-vásárlós bulit? Láthatóan valamennyi pénz összekaparható volt, 2012 kifizetését valahogy el lehetett volna érni. Vagy szimplán felszámoltatni a céget, s lengyel leány után azért lehetett volna mit osztani--úgy 700-800 Ft részvényesenként össze jöhetett volna a 2012-es kötvények teljes kifizetése mellett is.

Sajnos túl sok pénzt kezelnek profiknak egyáltalán nem nevezhető figurák.

#581198 Bendeguz Előzmény: #581197

Van már egyáltalán feljelentés az ügyben? Különben nem lesz se nyomozás, se sitt.

#581188 Kiss Zoltán Előzmény: #581186

Egyszer azt mondta Soós"az energetikában nehéz emberek dolgoznak"

Figyu:Ha friss betonba kerülünk,miről ismerlek fel benneteket?:)

#581187 exmnbs1 Előzmény: #581185

ugyanakkor EETEK is szeretett volna magyar és lengyel tőzsdére menni aztán mégsem ment....

kapott pénzt aztán a töredékéből visszavette RESZ-t

#581186 exmnbs1 Előzmény: #581183

aztán meg hol bejelenti hogy nincs közvetett részesedése a Sandlingben róla Soós júliusban, hol pedig van neki novemberi nyilatkozata alapján

csak épp a kgy-n nem jelent meg csak 7K-val és a pakkal a kutya sem szavazott

#581185 Kiss Zoltán Előzmény: #581176

EX volt már rá példa a történelemben arra,hogy valakinek valami nagyon megtetszik(ETEEK)

nincs rá pénze,ezért kötvényeket bocsájt ki,és tudja ,hogy nem fogja visszafizetni,és ezért egy

ilyen kockázatos girbe-görbe utat választ arra,hogy amit akar olcsón megszerezze!?És aztán

más néven........stb??? Tudom durva elmélet!!

#581183 Zotya32 Előzmény: #581182

"A kétéves, adóoptimalizálási hátterű AERD az E-Star-alapító, ám nemrég a társaság ellen már felszámolást kezdeményező Makra József vállalkozóhoz kötődik."

adóoptimalizálás... hol is hallottam ezt??? ja, tudom már.. re: Bankár holding

ezek a magyar pénzügyi zsenik szokásos manőverei... privatizál, aztán meg adót optimalizál :))

#581179 taresz Előzmény: #581176

Megveszik a hallgatását? Csak látott, hallott. Kassai-t még előhúznám a kredenc mélyéről.

#581177 Arsene Lupin Előzmény: #581162

A cég részvényei nulla értékűek, és szerintem egy barom, aki még ül benne, és főleg, ha még belevesz. Az extrém sport nem feltétlenül azonos az idiotizmussal.

Lesz sitt. Eltart majd egy ideig a nyomozás, de lesz. Itt azért mégis csak útszéli rablás folyt.

Csabika többszörösen fogható, a sztárügyvéd sem fogja tudni kimosni a sz*rból.