Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#581057 rbbj11 Előzmény: #581054

gyarapította a csillogó névre változtatók bukásra ítélt sorának hosszú listáját....

#581056 rbbj11 Előzmény: #581053

vajon visszatérnek e még az idők, mikor magyar midcap többsége napi átlag 0,5%-os plusszokkal araszolt felfelé folyamatosan, minimális hazai brokidíjak és szla vezetési költség mellett? Lehet, jó ideje végleg itt kellett volna hagynom a magyar piacot. Egy-két magyar nagy rv. jó egy több éves, nemzetközi portfólióba, de másra nem.

#581053 cédrus Előzmény: #581039

Szerintem a legtöbb "libatömés" egyszerű tréderekhez volt köthető, akik szimplán extrém túladottságnál, amikor kiment alóla a forgalom, meghúzták. Jól látszott ez itt a vége felé. De egyetértek, szerintem is jön még ide pluszos napon Higins jó sok szmájlival hablatyolni fundamentumokról - arra a két napra, amíg benne van.

#581052 cédrus Előzmény: #581040

Pedig már közel sem a csodavárást láttad, szentiment alapon onnan már fordulhatott volna akár, vagy lejjebbről kicsit, de hát a fundamentumok miatt erre esély sem volt, mint most már látszik. Én pont akkoriban építettem már le a pakkom, nem sokkal utána véglegesen kiszálltam, és akkoriban volt ezzel így sok addigi régi részvényes, akár onnan az asztaltól is.

#581051 rbbj11 Előzmény: #581050

a lényeg a pozitív hozzáállás :)

Sztem ne bukja el az illető, hanem ne nyúkáljon a tőzsdéhez vagy ilyen egzotikus részvényekhez

#581050 Grizzly Géza Előzmény: #581040

Azóta is bánom hogy nem mentem el a talira,bár másnap nem is biztos hogy emlékeztem volna rá :)))

Talán Bakibára hallgattam volna,nem tudom,most már mindegy.

Egyébként is aki beleül egy ilyen fosba és megvárja míg csődbe megy,az nyugodtan bukja el a pénzét,mert előbb utóbb úgyis az lenne a vége.

Na mentem dolgozni,kb 10 év alatt összekaparom a bukót :)))))

Jó hétvégét :)

#581047 Watson Előzmény: #581015

:D azok a régi szép idők amikor formplayer a PF-ről idemenekült mert kételyeket fogalmaztam meg és besértődött, aztán itt nyomta a sódert... ;)

Re: felszámolást indítottak a cég ellen

#581041 rbbj11 Előzmény: #580996

erről beszéltem: hogy úgy forintozzanak a napizók, hogy soha nem lehet tudni, melyik nap jön el a vég, amikor már stopolni sem lehet esetleg....

Én ezért nem nyúltam jó ideje DT-re se hozzá, habár vonzó volt sokszor...de jó néhány hete nyilvánvaló volt, h. bármikor felfüggeszthetik véglegesen is a rv-k kereskedését.

eddig soha nem irtam ide…

#581040 Sumér harcos

eddig soha nem irtam ide egy szót sem...

direkt...gondoltam nem baxom itt el a napom...

de igy a szinte függönynél...

annyira látszott ez,de annyira....jöttek a feldumálók...

mikor a tali volt februárban,már láttam,hogy philakszija,csak egy ilyen közösségből szinte rajtam kivűl (talán még 2ember nem volt érdekelt benne)mindenki,mint a darazsak ülték körül fomert,indulatos,érzéki este volt,látszott hogy humet,mese nincs...

akkor már arra is következtettem,hogy vajon az országban mennyi csodaváró lehet erre a papirra...

tudtam,hogy vége.

#581039 rbbj11 Előzmény: #581004

a vicc az egészben, hogy biztos vagyok benne, h. lesz még libatömés. És a chartisták is előkerülnek még....

#581036 rbbj11 Előzmény: #581015

ez is mekkora ámítás volt...érdekes, hogy ezzel a hitelszűke piac mennyi tőzsdei magyar cég megbirkózott, és azóta sem a csőd szélén táncolnak....milyen érdekes..

#581034 rbbj11 Előzmény: #581022

azt ma is elhiszem, hogy éppen indult hóágyúzni...elágyúzni mások pénzét...

#581031 Arsene Lupin Előzmény: #581012

A lengyel gyémánt sorsa lesz még egy érdekes sztori a következő hónapokban. Baromira büdös a kuss körülötte. A tippem az, hogy már lényegében ki van talicskázva. Ez pedig rátehet még egy lapáttal a halmazatira, társas alakzatban.

Az szinte biztos, hogy végül lengyel kézbe kerül vissza, és sokkal olcsóbban, mint ahogy adták. Vannak még ügyes üzletemberek a világban.