Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#581021 birkanyiiroo Előzmény: #581017

Csak az aktualitás miatt, kedvcsinálónak. Már be is fejeztem. Az újabban érkezőknek: az igazi gyöngyszemeket RFV témacímen keressék, mivel időközben "elsüllyedt" a topikok között.

Re: Új topik cim

#581007 Zotya32 Előzmény: #580920

Erre kellett 'hazaérnem'? :-)

most akkor csőd, és ketrecharc?

már itt vagyok a szomszédban, még 4 óra és otthon leszek.

http://bet.hu/newkibdat…

#581004 Arsene Lupin

http://bet.hu/newkibdata/112566999/Cs_delj_r_s.pdf

Kezdődik az időhúzás és a maradék széthordása. Borulnak majd a bilik, dőlnek ki a csontvázak. A lengyel gyémánt státuszáról nagy volt a kuss, ott valami nagyon bűzlik nekem.

Felszámolás lesz a vége. Feljelentések, nyomozás, sitt. Csabika és a társai félthetik a s*ggüket.

Hát akkor ennyi volt,bék…

#580971 Kiss Zoltán

Hát akkor ennyi volt,béke poraira!:(Csak túl sokba van nekem ennek a dögnek a halála!

Lehet törleszteni az adó…

#580941 Fornit

Lehet törleszteni az adósságokat.

Hír jobbra:

15:22 Már a testeddel is fizethetsz - A készpénz a múlté

SCS-re és a klónokra nehéz napok várnak :)

#580920 exmnbs1 Előzmény: #580915

"Ugyan arról még nem érkezett információ, hogy hétfőn folytatódik-e a kereskedés az E-Star részvényeivel és kötvényeivel, de úgy véljük, hogy továbbra is fennmaradhat a felfüggesztés. Mindenesetre a hitelfelmondás a "vég kezdete" lehet az E-Star számára, és a társaság hamarosan bejelentheti a csődöt."

#580915 exmnbs1 Előzmény: #580909

2A menedzsment a magyar projektektől 2013-ra 1,7 millió eurós EBITDA termelést várt, így ennek kiesésével 2,7 millió euróra eshet a cégcsoport kamat-, adófizetés és értékcsökkenés előtti eredménye (EBITDA).

Ha abból indulunk ki, hogy a piacon még nem számolnak a jelenleg még kintlévő kötvények, illetve Soós Csaba alárendelt kölcsönének leírásával, akkor ezekkel a paraméterekkel kalkulálva az E-Star árazása nagyjából 17,7-szeres EV/EBITDA alapú értékelésnek felel meg (Szcenárió I).

Ha kicsit finomítunk a feltételeken, és abból indulunk ki, hogy a piaci várakozások szerint a kötvényállomány tekintetében megvalósítható lesz a 74 százalékos veszteségleírás (azaz a társaság ennyit "megspórol" a kötvénytartozásaiból), akkor a pénteki záróárfolyam már egy jóval racionálisabb, 11-szeres értékeltséget tükröz (Szcenárió II).

Amennyiben az alárendelt kölcsön 74 százalékos leírását is belevesszük a pakliba, a jelenlegi piaci árazás egy még ésszerűbb, bár az összehasonlítható cégek nagyjából 6-szoros árazásához képest még mindig magasabb, 10,1-szeres árazásnak felel meg (Szcenárió III)."