Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#579322 Arsene Lupin Előzmény: #579320

A szokásos hülyítés, hazudozás és kábítás. Már nem csak csődspirálban, hanem hazugság-spirálban is vannak. Most a Deloitte-re próbálnak egy kis sz*rt átlapátolni. Ez már a financial gang-nek is sok szerintem.

Időhúzás, felszámolás, nyomozás, sitt.

#579321 Arsene Lupin Előzmény: #579315

"különösen tekintettel arra is, hogy a könnyvizsgáló..."

Dolgozik a Freud Zsiga bácsi azért a tudatalattiban.

#579320 exmnbs1 Előzmény: #579319

"A fentiekre tekintettel a Társaság Igazgatósága, Felügyelő és Audit Bizottsága a konszolidált

beszámolót nem a később kiadott könyvvizsgálói jelentéssel tárgyalta meg (különösen tekintettel

arra is, hogy a könnyvizsgáló még 2012. november 30. napján 17.00 órakor is, az általa

véglegesnek tekintett beszámoló-tervezethez kapcsolódóan a korábbi, véleménynyilvánítás

visszautasítását tartalmazó, nem aláírt jelentését küldte meg a Táraság részére), így szükségessé

vált, hogy a konszolidált beszámolót a könyvvizsgálói jelentésre tekintettel újra napirendjére tűzze."

az auditorit itt olvasták el a topikban amit feltettek?

ha nem, minek rakták fel hogy nekik pont megfelel és szabályos?))))))

#579319 exmnbs1 Előzmény: #579317

"I.

Az E-Star Alternatív Nyrt. („Társaság”) tájékoztatja tisztelt Befektetőit, hogy a Társaság auditált

egyedi és konszolidált beszámolójának elkészülésére tekintettel a Társaság vezetése felülvizsgálja

az első negyedéves jelentését (Q1), féléves jelentését és harmadik negyedéves jelentését (Q3).

A fentiekre tekintettel a Táraság az auditált beszámolók elfogadását követően szükség szerint

módosítja a korábban közzétett pénzügyi jelentéseit és ezt követően haladéktalanul közzéteszi

azokat a tisztelt Befektetők tájékoztatása céljából."

most vették észre hogy elkészült?))))))

haladéktalanul közzéteszi, ja ismerős duma ápr 18-án az előző változat visszavonásakor is ez a szöveg ment és nov 30-án meg is jelent valami, amire az auditor beintett

#579317 exmnbs1 Előzmény: #579315

"A fentiekre tekintettel a Táraság kéri tisztelt Befektetőit, hogy befektetési döntéseik meghozatala

során a Társaság auditált jelentéseit vegyék figyelembe.

II.

A Társaság tájékoztatja továbbá tisztelt Befektetőit, hogy a Társaság könyvvizsgálója az általa is

ismert közzétételi határidő napján, 2012. november 30-án este, a Társaság Audit és Felügyelő

Bizottságának, valamint Igazgatóságának a beszámoló elfogadására összehívott ülését követően

jelentős mértékben módosította a Társaság konszolidált beszámolójához kapcsolódó

könyvvizsgálói jelentését, mely – egyebek mellett – az ellenvélemény helyett még

véleménynyilvánítás visszautasítását tartalmazta."

#579308 exmnbs1 Előzmény: #579306

"J 4.1.7 A társaság pénzügyi kimutatásait az IFRS elveknek megfelelően készíti el.

Igen / Nem"

lásd auditori vélemény(((((((((((((((

#579306 exmnbs1 Előzmény: #579303

"A 4.1.2 Az információ szolgáltatás során a társaság biztosította, hogy minden részvényes, piaci

szereplő azonos elbánás alá esik.

Igen"

hogyne, pl a klónhálózat és a mailjei jó példa((((((((

"A 4.1.14 A társaság honlapján nyilvánosságra hozza a bennfentes személyeknek a társaság

részvényei értékpapír kereskedelmével kapcsolatos irányelveit.

Igen Nem (magyarázat)

A Társaság a jogszabályokban rögzített szabályok szerint jár el."

lásd Figyelő, Bruckner cikke

"J 2.5.6 A társaság felügyelő bizottságának nincs olyan tagja, aki a jelölését megelőző három évben a

társaság igazgatóságában, illetve menedzsmentjében tisztséget töltött fel. Igen / Nem"

jelenleg pl Dácz

#579303 exmnbs1 Előzmény: #579300

"A 3.2.1 Az audit bizottság felügyelte a kockázatkezelés hatékonyságát, a belső kontroll rendszer

működését és a belső ellenőrzés tevékenységét is.

Igen"

aztán 4-ből 3 gyorsan távozott is? lettek helyette a volt alkalmazottak tagok

vagy ők nov 2-a óta végezték el?????

#579301 Arsene Lupin Előzmény: #579281

"Nekem az jön le az utóbbi hetek történéseiből,hogy valamiért folytatni akarják a tevékenységet!"

Milyen tevékenységet? Csalást, hazudozást, átb*szást? Húzzák az időt, de a sittet nem ússzák meg.

#579300 exmnbs1 Előzmény: #579286

"A belső kontrollok menedzsment által kialakított rendszere biztosítja a társaság

tevékenységét érintő kockázatok kezelését, a társaság célkitűzéseinek elérését.

Igen"

vastagbőr

"A 2.6.1 Az igazgatóság / igazgatótanács tagja tájékoztatta az igazgatóságot / igazgatótanácsot

(felügyelő bizottságot / audit bizottságot), ha a társaság (vagy bármely leányvállalata)

ügyletével kapcsolatban neki (vagy más közeli kapcsolatban álló személynek) jelentős

személyes érdeke állt fenn.

Igen"

az jó, de kik shortolták?

#579285 Kiss Zoltán Előzmény: #574614

Köszönöm,természetesen a szélsőséges szót nem rád használtam!

Rohanok mert kezdődik a Tvájlájt, hova jutottam vén fejjel!

Nekem az jön le az utóbb…

#579281 Kiss Zoltán

Nekem az jön le az utóbbi hetek történéseiből,hogy valamiért folytatni akarják a tevékenységet!Na az már más kérdés,hogy miért?Egyébként Makra hol mondta azt,hogy a részvény reális árfolyama 2500 forint,mert a pf-en ez megy,igaz ott már igazán szélsőséges nézetek jelennek meg.

#579244 Kénes_Dénes Előzmény: #579192

Rémes lehet tényleg ez a Dénes kötvényes, ha még nem ajánlotta fel a kötvényeit. Lehet, hogy listát kéne készíteni róluk, némelyik kockázatot jelenthet a cégnek.

Lesz RFV mikulás, hogyne lenne, megoldjuk házon belülről.

http://i.imgur.com/NfMP3.png

Csak győzzék az akadékoskodó kötvényesek tisztítani a kutyakakkert a csizmájukból hatodikán.

#579201 Kiss Zoltán Előzmény: #579199

Na jó éjszakát EX megyek mert mindjárt verik a "hala madridot"na annak én vagyok akkora ellensége mint te a starnak!I.BARCELONA:)))

#579200 Kiss Zoltán Előzmény: #579199

Ja emlékszem a szövegre,"amikor a kis hal eszi meg a nagy halat"sajnos a nép egy része beszopta,és én a népnek ezen részéhez tartozom!:( Most még is azt hiszem,hogy még jövőre is

meglesznek!