Kassainál azért rezeg a léc. Egy vádalku és a részletes feltáró vallomás esetleg segíthet a helyzetén.
Kassainál azért rezeg a léc. Egy vádalku és a részletes feltáró vallomás esetleg segíthet a helyzetén.
a tegnapi nagy mennyiség alapján az a sejtésem hogy Esco tehén forrásai kiapadóban
a felszámoltatás a tiszta sor
hamarosan novemberi flash na az megint érdekes lesz kpállomány szempontból
hát, kíváncsian várom a fejleményeket én is, de valljuk be, hogy ennél az 50 db részvénynél még a 26/18%-os azonnali kp is jobb ajánlat :-)
Magam is így gondolom.
A vállalkozói szentek breviáriumában ugyan ő sem fog szerepelni külön bejegyzésként, de amit látott, az már neki is sok lehetett.
kp-s tőkeemelő a kgy pont alapján nem lett, mily meglepő)))))
külső hitelező sem aki pénzt adna a felvásárolásra((((
most jön a pénz helyett wc papír felajánlása, közösködés a rv-esekkel, akiknek amúgy nem jutna semmi
majd keletkezetés után a versenyfutás az öntésben
Én kb egy hónapja jósoltam 50db-ot,vigkrisz kiröhögött :)
Higítás így jóval kisebb lesz,mint vártam,ha ezt kersztül tudják vinni,az érdekes móka lenne.
gondosan felmutyizták persze csütörtök pénteken hogy legyen honnan esni
és a kv-rv átváltási javaslat ne legyen annyira röhejes
mekkora sunyiság volt tegnap a főkamu 2011-esből kiindulni Q3-hoz az egy óra múlva közzétett 2011-es verzió helyett
majd a kgy 4. pontbeli megszavazása után végzi el a revíziót állítólag
közben lesz 1 pár perces szünet a revízióhoz?
vagy 5. pontként ezt a 11m-s sajáttőkés verziót meg merik szavazni????
bírósági bizonyítéknak jó lesz ez is a kötvényeseknek
dehogynem... nem lesz belole semmi...
toketemelnek, atneveznek, reorganizalnak, szinergiaznak, pogacsaznak, aztan minden megy tovabb. ez mar akkora osszeg, hogy ennel mar kituntetes jar... re: ev vallalkozoja dij (vagy mi)
Kassai már elég korán látta ezt valószínű, és szedte a batyut. Nem küldték valószínűleg. Ment magától sovány malac vágtában.
Diplomatikusan fogalmaztak. Feltűnően tartózkodtak a valós helyzetet jobban kifejező átb*szás, hazugság, markec, kifosztás és útszéli rablás kifejezések használatától. Az ügyészség és a bíróság nem lesz ilyen puha.
"Ellenvélemény
14. Véleményünk szerint a konszolidált pénzügyi kimutatások az ellenvélemény alapja 6., 7., 8.,
9., 10., 11., 12. és 13. bekezdéseiben ismertetett tényeknek a konszolidált pénzügyi
kimutatásokra gyakorolt hatása következtében nem mutat megbízható és valós képet az E-Star
Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. 2011. december 31-én fennálló vagyoni és pénzügyi
helyzetérl, valamint az ezen idponttal végzd évre vonatkozó jövedelmi helyzetérl és
cash-flow-iról az Európai Unió által elfogadott Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási
Standardokban foglaltakkal összhangban."
a könyvvizsgálói jelentésben feltűnően sokszor szerepelnek a "csalás" és a "hibás állítás" kifejezések
pillanatnyilag akár közel 500db rv-t is adhatna az Esconak a kv-eiért
max 5m új 100K kv összesen akkor max 50 db rv a kv-ekre szánva
ha csak az escosokra akkor jóval több
Időhúzás, de a felszámolás és a sitt elől nincs menekvés. Valódi pénzt senki sem fog tenni ebbe a sz*rkupacba.