Hát azért ma nem aprozták el!
Hát azért ma nem aprozták el!
kamatfizetés helyett kvmutyi
2 777 db 48 032 935,9 HUF
Vagy esetleg a megvett kötvényeket alakítják részvénnyé,erre kell a felhatalmazás.
"A kisebbek közül az E-Star piacán ma is volt már kereskedési szünet a 10 százalékos emelkedés miatt, a részvények ebédidőig 5,9 százalékos nyereséget őriztek meg. A társaság tegnapi és mai jelentős mértékű emelkedése meglepőnek tűnhet, hiszen a vállalat továbbra is nehéz helyzetben van"
A felszámolás elkerülhetetlen. Addig lehet még néhány felrántás, és természetesen az összes onanizáló mindig nyerni fog. Egyetlen tömött liba sem fog beírni a fórumokba.
Mozgatják a sz*rt a spekik:
nekem is az a spurim hogy szerez egy felhatalmazást a kgy-től
a genyánál szokásos kp-s tőkeemelésre felhatalmazást szerezni aztán persze a kutya sem emel tőkét pénzzel
Csabika megint kamuzik. A gagyi apporttal semmire sem mennek a felszámolási eljárás során, legfeljebb újabb csalárd tétellel bővül a bűnlistájuk.
azért pár számot mellé rakhattak volna
pl milyen árfolyamra és dbszámra gondoltak
Nem találnak olyan barmot, aki ebbe a sz*rkupacba pénzt fektetne.
Én már hallottam olyanról, hogy maga a chartrajzoló dobta el a cerkát.
"A bekerült új napirendi pontok között a legfontosabb az alaptőke emelésre való felhatalmazás. Ha ez megtörténik, elképzelhető, hogy ezen keresztül igyekszik majd a cég újabb forrásokat bevonni, hogy finanszírozza a további kötvényvásárlásokat. A forrásbevonás sikeressége persze a jelenlegi környezetben erősen kérdéses."
Valakinek nagyon nem tetszett,mert letörte a chart rajzoló pufferjét :)