Pedig a cseresznyétől van, volt, már enyhül, ill.nem a cseresznye, hanem a permet...
A viszketés elmúlt, részben, ellenben a szám most duplára dagadt...
Mindenki alaposan mosson meg mindent ami permetezve lehetett!!!!!!!!!!!!
Pedig a cseresznyétől van, volt, már enyhül, ill.nem a cseresznye, hanem a permet...
A viszketés elmúlt, részben, ellenben a szám most duplára dagadt...
Mindenki alaposan mosson meg mindent ami permetezve lehetett!!!!!!!!!!!!
Nekem napallergia jelentkezett vénségemre,az is produkál ilyen tüneteket,de az másnapra rengeteg kiütéssel jár.
a vakarózás helyét kell nézni..pattanás van..kicsi pöttyök gennyes végek..sok van vagy kevés..vagy egy területen..vagy csak mindenhol viszkedsz..lehet csípés esetleg asszony új öblítőt használ..új ágynemű..ágyi atka.. megizzadtál-van amikor olyat eszel akkor saját izzadságodra allergiásan reagálsz..főleg ha keveset iszol..de lehet idegrendszeri..megterhelt agyilag valami( gyurcsány..senkiháziati..vagy valami lmp-s maki..libás..)..plusz rájön időjárás és a hold..vagy pár napig nem voltál slozin..
Bőrgyógyász mondás..két krém van vagy használ vagy nem..ha nem jó A adjuk B-t..
lehet cserkót szedtél fáról és rádhollott a morzsalék..plusz a méreganyag..
sztem 30szem permetes gyümölcstől kutya bajod van..
még eszembejutott..van akinek idősebb korára kijön a csalánkiütés..tojás és hasonlóktól...
de ha kertimunkát végeztél esetleg gazt irtottál ott sok agresszív pollen van..cserszörörce..csalán..stb..
Nekem most van mert összecsípkedtek a szúnyogok , erdő közelben voltam, nem erdőben, de annyi a szúnyog, hogy sok. :)
Nem akarom elviccelni a dolgot, sokféle betegségtől lehet akár pl cukor ha jól tudom, vagy vmi bőrprobléma, nap stb, nem értek igazán hozzá.
Legjobb ha megnézeted orvossal. Attól vsz nem vszínű , hogy ettél néhány mosatlan cseresznyét.
Nem találtam a topikot, ezért ideírom...
Tegnap óta, vakarózok, mint egy hülye...( mosakodtam::)), csak a megszokott dolgokat ettem, csináltam, viszont ettem cseresznyefáról, mosatlanul cseresznyét, ráadásul úgy, hogy én permeteztem előtte...nem sokat, nem volt 30 szemnél több..
Bordóilével, és decissel permeteztem, utána olvastam, hátha ezektől viszketek, mindenhol..de nem...írják sokféle betegség tüneteként..
Valakinek volt már hasonló?
Köszönöm!
tózse erte kb fél órája töltöget amikor kiírja megszakadt a kapcsolat..egy belépés kb 15-20perc..
szar az egész..eszetlen barmok már keresem a másik megoldást..
Rohadna meg az Erste az új rendszerével együtt!--------------------
A JQA-t az erste árjegyzőnek hogy 50 Forinttal megváltoztatta a kötésárakat minden előzetes értesítés nélkül.
Amikor pont töltöttem a dax short zárást 677-nél felhúzták 10 pontal az alatt.... Grrr.
Majd visszább jön reméljük :)
Hogy rohadna meg a hati, hogy nem tud esni ...................................
Ne mérgelődj szotyi:
Mást sem kell csinálni mint buy, buy, buy 1.2óta.
Nem kell mindig mindent lefele várni:
baszná sziven a mocskos getzi qrva anyját ez a tetves eurusd
is
a mai nappal befejeztem a demózást.
azt hittem nincs lejjebb mint a határidős bux, de ez is egy okádék
csak fizikai pozijaim lesznek innentől.
a tőkeáttét meg legyen áttétes
Helyes :-)
utánanézek atbsznek. a forint édes forint erősödjön, de ne skoáig:-D
totál logikátlan a forint mozgása a faxom tele van már
most hogy vágtak megint, mi a faxért veszi a DB?
De TBSZ-en ugyanúgy lekötheted rövidtávra a pénzed plusz TBSZ-ről bármikor felveheted a pénzt büntetés nélkül (egy értékpapírszámlához képest).
valószínűleg igazad van. de most a díjfizetést szüneteltetem, mivel megvan rá a fedezetem, és megvárom az öt évet, a fordulót. Májusig nem érdemes lépni semmit sem.
Viszont nem fogom lekötni a pénzemet egy évnél tovább sehova. Lehet, hogy ez most rövidlátónak hangzik, de a bizalom az már nincsen meg.
Azt nem is bánom most, hogy nem jutok hozzá, így viszont figyelem a piacot, és keresem a lehetőséget. Lehet, hogy a TBSZ kamatadómentes, de ki tudja, hogy öt-hat év múlva mi lesz?