Regisztráció Elfelejtett jelszó

A liberálkommunizmus

törölve

Moderálást nem kritizálunk, pocskondiázó senkiházit nem védünk. Aki el akarja olvasni az első mondatától a személyeskedésben kitörő primitívizmusát, megteheti, mert ott az olvas gomb.

DE a téma ON lesz, és minden OFF ki lesz moderálva, akinek pedig nincs stílusa és csak személyeskedni tud, vagy azokat veszi védelembe az is.

EZEK az AT topicok szabályai. Akinek nem tetszik, máshol fikázhat érte. De azt a fajta liberálkommunista szabályrendszert, amely szerint a szerzett jogokat valaki önkényesen elvitathatja tőlem, azt nem tűröm el.

AZ ilyen kis sz*rháziak abban élik ki magukat, hogy trollkodnak, mert nem bírják elviselni, ha nem uralkodhatnak. Inkább szemetelnek, tesznek tönkre bármit, hogy silányságukat egy pár másodperces virtuális maszturbálással könnyebben elviselhetővé tegyék.

Én csak ettől szabadítom meg a topicot. Ennyi.

A továbbiakban soha többé nem indoklom a moderálást.

törölve

#576514 nemértem Előzmény: #576510

A nevezett fontoskodó fércmű a szokásos ellentmondásokat hordozza magában, ami nem meglepő, csak szánalmas.

Kezdjük azzal, hogy az elmúlt rendszer sötét komcsiai irányítása alatt a sok vízfejű elő "nyugger"

hogy tudott ekkora hatalmas értéket értéket megteremteni, mikor is45-ben nulláról kellett indulni?

Kb. 20 milliárd volt az adósság 89-ben, ami mögött nem érték teremtés volt zömmel, / mielőtt az következne, hogy arról a pénzről beszélünk/ hanem a teljesség igénye nélkül : katonaság fenntartása, pénzt nyelő teljes foglalkoztatottság , szociális támogatások, / közműszolgáltatók az önköltségi ár töredékéért adták az áramot ,vizet, gázt, stb. meg még a sok kontraszelekcióval/ lásd ma Fidesz módszer/ kiválasztott Matolcsy szintű vadbarom vezető, ez mind sok- sok pénzbe került.

Ennek dacára ezek szerint irdatlan ellopni való vagyon maradt utánuk!

Legalábbis, ha ellopták, akkor megvolt!

Más.

Az első szabad ágyba hugyozó demokratikus kormányunk 1989-1993 között az örökölt vagyon 49 % -át !!!! privatizálta, az őt követő tetves komcsi Horn már csak 22 %-ot, viszont azt a 22-őt majdnem 2x annyiért, mint az előző a 49-et.

Keresztmetszetnek talán ennyi, Vogulig most nem mennék vissza, pedig baromi jól lehet hülyíteni a jámbor lelkeket őseink hányatott történetének tetszés szerint értelmezésével.

törölve

#576513 nemértem Előzmény: #576502

Segítség, itt valami szánalmas mini náci kis kakast játszik! Nem írtam semmit, amiért jogos a hatalmaskodás!

törölve

#576508 Margaretta Előzmény: #576506

Nem értem, hogy nemértem hsz-ét vajon miért moderálták ki.

Merthogy el tudtam olvasni a válasz erre gomb rákattinttal. Semmi ördögtől valót nem írt benne.

törölve

#576502 nemértem

A nevezett fontoskodó fércmű a szokásos ellentmondásokat hordozza magában, ami nem meglepő, csak szánalmas.

Kezdjük azzal, hogy az elmúlt rendszer sötét komcsiai irányítása alatt a sok vízfejű elő "nyugger"

hogy tudott ekkora hatalmas értéket értéket megteremteni, mikor is45-ben nulláról kellett indulni?

Kb. 20 milliárd volt az adósság 89-ben, ami mögött nem érték teremtés volt zömmel, / mielőtt az következne, hogy arról a pénzről beszélünk/ hanem a teljesség igénye nélkül : katonaság fenntartása, pénzt nyelő teljes foglalkoztatottság , szociális támogatások, / közműszolgáltatók az önköltségi ár töredékéért adták az áramot ,vizet, gázt, stb. meg még a sok kontraszelekcióval/ lásd ma Fidesz módszer/ kiválasztott Matolcsy szintű vadbarom vezető, ez mind sok- sok pénzbe került.

Ennek dacára ezek szerint irdatlan ellopni való vagyon maradt utánuk!

Legalábbis, ha ellopták, akkor megvolt!

Más.

Az első szabad ágyba hugyozó demokratikus kormányunk 1989-1993 között az örökölt vagyon 49 % -át !!!! privatizálta, az őt követő tetves komcsi Horn már csak 22 %-ot, viszont azt a 22-őt majdnem 2x annyiért, mint az előző a 49-et.

Keresztmetszetnek talán ennyi, Vogulig most nem mennék vissza, pedig baromi jól lehet hülyíteni a jámbor lelkeket őseink hányatott történetének tetszés szerint értelmezésével.

törölve

#576414 Margaretta

Innentől el kéne kezdeni felsorolni a jókat.

A hatalomra, uralomra vágyók és törők nálam a rosszak és ezek nemcsak a liberálkommunisták, van belőlük bőven. Bár erről nem nyitnék vitát.

Várom a jók konkrét felsorolását.

Re: nincs cím

#576375 Razamanaz Előzmény: #576313

Csak vigyázni velük!Ugyan most ütik egymást,de az első adandó alkalommal összeborulnak,oszt csüngnek egymás bojtján.

Re: A LIBERÁLKOMMUNIZMUS

#576335 Előzmény: #576324

Előre is köszönöm :)

És utólag is mindenkinek akinek tetszett :)

Re: A LIBERÁLKOMMUNIZMUS

#576324 BudFox Előzmény: #576239

Hello Mester....no, majd elolvasom egy esős napon...amikor unatkozom és nem tudok mit csinálni...majd kielemezzük...

félnek az emberek belátn…

#576302 Dr. ursi

félnek az emberek belátni ezt.

eccerűbb azt hinni nekik, hogy szabadok.

pedig igen: ez maga a kommunizmus, a kommunista ideológia.

csak most épp a liberalizmus köntösébe bújt.

pont azzal példálódzik (a szabadsággal) amire vágyik minden ember, s közben alattomosan és szisztematikusan szolgasorba (cifra nyomorúságba) dönt.

ej-ej, az emberiség hamar felejt.

A LIBERÁLKOMMUNIZMUS

Hát megírtam ezt az utolsó hosszú lélegzetű blogot, amit korábban többeknek is megígértem.

Részemről kiírtam magamból azt, amit megértettem, remélem, lesz valamicske hatása és értelme.