nem értem, de ezzel a server órával mindig gond van :)
nem értem, de ezzel a server órával mindig gond van :)
tha az óra kicsit késne itt a fórumon: 1262 16:04 Fornit (Tisztelt Tag) nincs cím
Vagy a realom a jövő kötéseket mutatja
OTP 4 392 HUF 711 16:07:57
OTP 4 392 HUF 2000 16:07:36
OTP 4 390 HUF 750 16:07:25
köszi, szokás, de ideiglenes :)
A felső banner felett ez jött. Egyszeri alkalom volt.
A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Message: session_start(): ps_files_cleanup_dir: opendir(/var/lib/php5) failed: Permission denied (13)
Filename: libraries/phpsession.php
Line Number: 8
Nekem egy ideje ezt szokta feldobálni az oldal, amikor szerkesztek egy hozzászólást piros keretes szövegmezőben:
"A PHP Error was encountered
Severity: 8192
Filename: models/mfilter.php
Line Number: 432"
Mondjuk négytől-húszig terjedően, egyébként rendben megjelenik a szerkesztett üzenet.
:) még jön a médiahatóság... :) Az új oldalon külön menüpontban lesznek
no para :)
a héten volt :) decemberi elemzés pedig elég jól megjósolta az év végét. Hétvégén megint lesz.
igyekszünk kontrollálni
Megint sikerült elrontani egy hozzászólás alján a lezárást:
http://www.stocklandyard.hu/forum/locatepost/576108
Kérlek, javítsad ki, mert már nem tudom szerkeszteni :)
új oldal fejlesztés alatt van, és nagyobb különbséget teszünk a bejegyzés kategóriák között. Észrevétel jogos.
Nem akarok különösebben beleszólni a site vezetésének lelkivilágába, de szerintem hatalmas hiba cikkeket idézgetni "blog" címszóval.
Szerintem ez pont értelmetlenné teszi az egyéni blogolást, ami pont olvasottságot hozhatna az oldalnak, mert egyénivé tenné és színesítené. Szerintem az ilyen jellegű hírek akár a releváns topicban is megjelenhetnének, akár egy önálló topicban, de akár az RSS feedben is, vagy egy ahhoz hasonló saját "hírek" feedben.
marketing :D