http://www.portfolio.hu/gazdasag/mi_varhato_az_elnokvalasztas_utan.175305.html
Cifra a helyzet. Főleg ha eu-s témát is mellé teszem.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/mi_varhato_az_elnokvalasztas_utan.175305.html
Cifra a helyzet. Főleg ha eu-s témát is mellé teszem.
Úgy néz ki, idén sem maradunk hisztérikusan volatilis időszak nélkűl.
certifikát az veszélyes..egyszer próbáltam csak én is...
Obama hozta a választást, azt hittem szorosabb lesz. Néztem Floridában hát az durva volt, fej fej mellett sokszor pár ezer szavazat ide oda.
Nem tudom jó e ez piaci szempontból mert republikánusok vannak többségben törvényhozásban, talán egyszerűbb lett volna ha tőlük van az elnök is. Viszont annyira nem követtem kinek mi a programja.
Valahol olvastam a két jelölt cirka 1,5-2 milliád dollárt költött együttesen választási kampányra. Milyen szegényes . :) Hihetetlen pénzek egy választási kampányban.
Én nem devizázom, semmi ilyet nem tudok ajánlani.
Dax-ot certiben nyomom, na azt viszont meg nem ajánlom :)
jelentem a Dow Jones -ban a forgalom intenzitása a tetőfokára hágott, és már - 210 ponton állnak...illetve esnek.. a többiben még nem érte el a maximumot...
hányszoros tőkeáttéttel mered nyomni ? és melyik céget ajánlanád nekem devizára-dax- huf/Eur -ra ?
40 % az szép lenne...csak legyen az ember elég tökös hogy merjen egy ilyen bizniszt elindítani -jókor-jó helyen.
Csak a mai dax shortban is bennevolt +40% pl. Viszont minuszban is ilyen gyorsan pörög.
csak kis pakkokkal merem a nyár után.
ez már elég úgy gondolom...csak jól kell eltalálni .-)
daxban is hatalmas a mozgás, pláne, ha forexen kötöd. Én pl. hanyagolom, mert nem bírom marginnal a menedzselését....sp mozgása is minimálpozival napi 100 usd simán megvan, de ha egy átlagos pozit nyitsz, a napi range jellemzően 1000 usd...ha ez neked nem elég mozgás...
devizára kell átállni nincs mese...abban legalább vannak mozgások és forgalom...nem mint itt.
Fog menni az is mindjárt.
(szvsz ;-) )
majdnem 100 pip -et ment az Euró a dollár ellenében ha jól láttam ?
mondjuk az SP futureson semmi sem látszik mert 9 pontot ment reggel óta..pff
na szép, ezért stoppolódtam ki eurusd-ben....
tehát usd gyengülés, amcsi rv-piaci esés jöhet egy ideig