http://postimage.org/image/t8ar5dcmz/
bár a mfi által mg a macd szt benne van új ath is
http://postimage.org/image/t8ar5dcmz/
bár a mfi által mg a macd szt benne van új ath is
amikor jöttem haza, a rádióban hallgattam.:-D néha azt is kell, ha más nincsen.
up van.
és lesz még egy darabig :o)
most megy 1476-nak.
legvalószínűbbta-ból nézve kis fel holnap,oszt onnan bumm
vagy kitörnek vagy letörnek,pont elérték a céláram ..innen pasz
Nagy pillanat előtt a Vringo, ami beperelte a Google-t, mivel megsértette a szabadalmát. Ma lesz elvileg döntés, hogy mit kap a kiscég, kiváncsian várom, már fel is függesztették a kereskedést a részvényekkel
mindegy, hogy elnökválasztásra fogja az ember utólag, de a lényeg, hogy jól megy a forgatókönyvem: felfelé araszolás mellett tettem le a voksom a hét első felében, min keddig. Középtávon én is esés mellett voksolok, mert heti chart inkább azt mutatja. Hosszabb távon viszont marad long az úr, amíg a pénzcsapok nyitva vannak.
Látva a vártnál meredekebb emelkedést rövidítem a legvalószínűbbre tett 3 napos emelkedési várakozásomat: most már azt mondom, ha ez az ütem marad, akkor kedd délutánra is kifulladhat.
megvolt, ahogy mondtam.
Úgyhogy feltételed alapján készíthetsz új forgatókönyvet
Csütörtökre várjátok. Péntekre pottyan megint. Akinek bejön, 1€ az ára. :)
nekem is kitörés gyanús....reggel vszinű lefelé mennek kicsit ilyesztés képpen aztán fel a eu
ma éjjel v. holnap sztem kimegy pénteki maximuma fölé audusd és ezzel teljesülne az egyik feltételed
ez így van,de vmi hírtelen beöntésként fognak leszúrni 1 nap
az is lehet, mert amit legutóbb írtam, az inkább középtávú faktor, rövid távon kizárólag psziché érvényesül, ami pedig charton jelenik meg formációkban, és az perpill valóban inkább lefelé mutat. Én mégis azt gondolom, hogy mielőtt célba vennénk az 1400 alatti számokat, elköv. 2-3 napban, a hó eleji vételek miatt is, inkább felfelé araszolás lesz.
év végére elrontanák a beáramló lét?.....inkább jövőre
viszont akkor egy igen nagy jön
én ezt pont ellenkezőképp látom.
Jelenleg bolondság fundás rv. helyett állampapírban vagy bármi másban a pénzt tartani. Ha te bankvezér lennél, mit csinálnál? De akár csak egy vagyonos emberként mit tennél ha pénzpiacon akarod tartani a pénzed? Dax nem véletlenül nem tudott a sáv alá esni hetek óta horror gyj-kre sem.
1. a többség jelenleg túlértékeltnek és/v. veszélyesnek tartja a piacot, ezért hatalmas pénz várakozik folyamatosan a partvonalon, ez az egyik fő hajtóereje az immár 4 éves bullnak.
2. nincs mibe rakni a pénzt: magam is inkább veszek vw rv-t, mint nullát kamatozó biztonságos állampapírt. Ennél csak az a rosszabb, ami évi 5%-ot kamatozik, de sokkal veszélyesebb mint vw vagy épp bayer rv., vagy ha már amcsi topic, mint pl. mastercard, walmart, berkshire stb
3. semmilyen nem állampapír, de fix kamatozó se alternatíva a nullás kamatok miatt
4. az árupiac még túlhúzottabb, mint a rv. Ráadásul semmivel se kevésbé veszélyes
5. nem elég egy fundás rossz hír, legutóbbi nagy zuhanást az okozta, hogy gyakorlatilag beárazták EU megszűnését, és államcsőd sorozatot. És még ez is csak 20% esést tudott okozni az indexekben!!! Hasonló veszélyt én nem látok, pláne nem idén. Ezt az 1.3 körüli eurusd is alátámasztja, ami fundásan 1.1 kéne legyen.