Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#568780 exmnbs1 Előzmény: #568779

"És a fundamentumok ?

Ha fiygelemesen elolvassuk a fenthivatkozott cikket, abból kiderül, hogy a cég lényegében máris megszabadult a kötelezettségei jó részétől, lényegében megszabadult a hiteleitől. Pontosabban: van egy komoly tételt jelentő tulajdonosi hitel, 1 mrd Ft értékben. Ez viszont tulajdonosi hitel: nyilvánvaló, hogy a főtulajdonos nem fogja felszámoltatni a saját cégét. Amint stabilizálódik a cég helyzete, ez a tulajdonosi hitel kerül visszafizetésre. Ezt követően azonban - joggal feltételezve, hogy a versenyszférában megmaradó projektek nyereséget termelnek -, maga a cég is stabil nyereségtermelő, és így osztalékfizető céggé válhat. Úgy tűnik, hogy hosszabb távon akár kifejezetten jól is járhat a társaság a jelenlegi veszélyeztetett helyzetének megoldásával. Akár jobban is, mint normál üzletmenet mellett !!! :)

Az újabb fejlemények tehát megerősítik a korábban általam írtakat: középtávon szép nyereséget hozhat ez a befektetés. Akár duplázódás, triplázódás is benne lehet a mai árfolyamról !!!"

#568777 exmnbs1 Előzmény: #568770

az egész vicces

nagyvonalúan átsiklik 0.5mrd bankhitelen, a nem említett EETEK hitelen, több mint 650m lejárt szállítóin és a vissza nem váltott kv-eken

ezek közül persze egy sem számoltathat fel, csak pont Soós

#568776 Grizzly Géza Előzmény: #568770

Ezt a gyenge szar dumát még 8,5 mrd kötvénnyel a nyakában hogy megszűntek a hitelei? osztalék? ez teljesen hülye könyörgöm?

vagy ami még rosszabb,szándékosan ferdít

#568775 Higins79 Előzmény: #568770

....hmmmm...ne írj ilyet sírva fakad ex..

egon 2knál lát ellenállást...be is pisilnék ha addig menne:)

#568774 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #568767

Az a rendszer régen is állandóan sz@r volt, (sikerül nekik véletlenül is használhatatlanná tenni :-) anno még használtam....

#568767 Grizzly Géza Előzmény: #568761

Lehet hogy direkt csinálták,hogy e-szart tudjanak venni :) és ne a kicsik zabálják fel a nagy részét.

Ma sok pf-es kicsi dobta,amit meg is értek,20-30% nyerő egy hét alatt szép

#568766 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #568764

Tutinak, tuti, 9.20-környékén jöhetett rendbe (de addigra itt megtörténtek a nagy vételek...), majd utána járok.... :-) Szóval sok kisbüfi csak max leshetett a monitor előtt...

#568763 Arsene Lupin Előzmény: #568740

"az öreg tigris ebből is kiharapta a részét."

Kamutigris. Annyit hazudozott itt már össze-vissza, hogy egy szavát sem hiszem el.

A Jeremiet meg csókoltatom.

#568761 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #568752

Milyen érdekes.... Legjobb tudomásom szerint, reggel nem működött az OTP direkt fos bróker rendszere,

minimum 9.15-ig... ..... Persze lehet máshogy is venni!

#568759 Kiss Zoltán Előzmény: #568755

Tényleg az OTP vett?És mennyit?Csak azért kérdezem,mert benned meg lehet bízni!A 250-es célárad is bejött!

#568758 Arsene Lupin Előzmény: #568740

Nem maradtam én le semmiről. Mondtam már, hogy nem kell minden ordas k*rvát megdugni. Elvagyok én az OTP-vel, bár az is csalfa időnként.

#568757 rbbj11 Előzmény: #568755

aki tudja a tutit, pl. otp alapkezelő, okosan adja. Ha már hülyén csinált mindent, akkor legalább a kiszállást sztem nem hülyén csinálja, és úgy adogatja el a pakkját, hogy a lehető legjobb áron jöjjön ki belőle, az pedig nem a vevők elijesztésén alapszik

Herceg, szerinted ezek bennfentes vételek vagy VIP kiszálló?