Csak állandóan összemossák az Alapkezelőt és a Brókert, ahogy már az eladásos rémisztgetésnél is írtam
Csak állandóan összemossák az Alapkezelőt és a Brókert, ahogy már az eladásos rémisztgetésnél is írtam
:D
38k-t vettek rajta keresztül 9.15-ig
lehettek kicsik is
netto vevő volt,azt írta thomass
persze hogy megmenekül. Kérdés hogy milyen áron? lesz mondjuk 26 millió rv,annak örülnél? :)
Nekem most nincs egy darab sem,de ilyen mennyiség azért gyanús,és tényleg az OTP is vette!Szerintem most nagyobb azért az esély arra,hogy a cég megmeneküljön!
Jön a következő kör... lesz itt ma bőven 100 milla felett a forgalom.
Javasoltam, inkább pókerezzenek, az biztosabb..))
lemaradtál erről is vezérürü....meg a többi birka is aki követ.. mondasz te mindent..öccáz meg csőd..nem való ez neked..fogalmad sincs az életről..
az öreg tigris ebből is kiharapta a részét..te meg csak egyed a száraz füvet meg a kefét:)
na ne kamuzz
miért nem veszed akkor 37K körül a rövidebbet?
Az már milyen, hogy dupla a forgalma , mint annak a szutyok MOL-nak :-)
Azt sem lehet kizárni, bár azt sem , hogy 500-on zár (bár akkor egy darabig nem foglalkozok a tőzsdével :-) Viszont csak meg lett ismét a bűvös 500 (aminek nagyon "kicsi valószínűsége" volt ugye)
nagyon támasszák még
volt kv kötés ma 2015/3 csak pár darab
A büfifosztogatás miatt?
Vagy csak mert néhány embernek indokolatlanul nagy lett az arca?:)
Nekem mindegy, nem lehetett nyitni rá
Itt vagyok kamutigris. Tegnap megírtam, hogy a mai napban benne van az 500 is. Valószínűleg ma zárták a short sale bulikat is.
T-kategóriás ámokfutás van a papírban, meghúzásokkal, liba- és kamutigris-tömésekkel.
Egy dolog biztos csak, a csőd.