Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#568353 ikszf Előzmény: #568298

Ezek a ****ok félnek, hogy beszakad a tőzsde és inkább ki se nyitnak :)))

És még ők szidták az oroszokat :)))))

#568338 Csilla76 Előzmény: #568336

elég nagy szívás ez az időjárás. meg közel vannak az óceánhoz..ez van.

szerk. a bajom ezzel, hogy ezt a jelenséget is politikai fogásnak fogják felhasználni. micsoda hírek lesznek..

azokat az embereket sajnálom, akik elszenvedik az egészet.

#568337 Csilla76 Előzmény: #568335

elfogyott a chips és a fagyi....a new york-iak olyan apátiápa és depróba esnek a cukor és transzzsír hiány miatt,hogy képesek lesznek eladni minden részvényüket, hogy nemzeti kajájukat a hamburgert visszakapják...

#568333 Csilla76 Előzmény: #568329

ez a szupercella? nekem tetszik:-D szép jelenség.

de ezeknek az amcsiknak most szerintem kijár egy kis kijózanító zuhany.

#568324 Csilla76 Előzmény: #568298

...és amikor kinyitnak vala, megindul a "push the button" sugárbabes szám:-DDD...és longggg..

Re: szundi

#567952 Arsene Lupin Előzmény: #567872

Ilyenkor szokott kiderülni, hogy a világ csendőre tehetetlen a természettel szemben. Remélem, most jobban felkészültek, mint New Orleans esetében.

#567810 Kissherceg Előzmény: #567793

375 ezer ember kitelepítését rendelte el Michael Bloomberg New York-i polgármester vasárnap a közelgő Sandy hurrikánnal szembeni elővigyázatossági intézkedések részeként: az illetőknek a metropolisz áradással fenyegetett részeiről kell távozniuk.

"Ez egy komoly és veszélyes vihar lesz" - hangsúlyozta Bloomberg. Kijelentette, nem tartóztatják le, aki nem veti magát alá a kötelező evakuálási parancsnak, de "önzőnek" nevezte azokat, akik nem kívánják végrehajtani az utasítást. A rendőrség hangosbemondókkal fogja távozásra felszólítani az érintett városrészek lakosait.

hetesen amcsi indexek tr…

#567346 rbbj11

hetesen amcsi indexek trendfordulót jeleznek, SP különösen. Dax is szakadás határán táncol, nasiban pedig egy jó ideje zajló esés folytatódik. Lehet érdemes köv. héten még 2 napot várni, hogy európai indexekben is eldőljön az irány, de perpill a további esésnek kétszer akkora esélyt adok, mint az emelkedésnek (hetes charton)

#567193 rbbj11 Előzmény: #567183

nem.

Az utolsó meghúzásokban kiraktam minuszosan. De nem gáz, mert a nagy mozgás miatt sokat kerestem a forgolódással. Sp long nyílt nasi long helyett