ez is állati :)
Ahogy látom, a chartrajzoló be is fejezte a mai műszakot. Pénz a számlán. Úgy nettó 30 Ft jöhetett neki össze darabonként.
Mondom én, hogy majd maxon veszel, aztán adod -40% buktában :) Dokumentáld rendesen.
Ágyő!
Milyen szép is!
Na mára ennyi elég volt, kell a keseredett tyúkanyó és kappan kárálása, engedjünk teret nekik :)
Továbbra is szánalmas vagy megkeseredett tyúkanyó :)
Hova akarsz "rajzoltatni" +15% felülre?
teljeskörű specifikáció )
Az az érdekes,hogy a cég akár túl is élheti ezt az időszakot,sőt valamit alakíthat is Lengyel.o-ban,de ettől függetlenül mindkettőtök hsz. szinte egytől egyig igazak voltak!A kettő egymást nem
zárja ki!
ez a te stílusod klón. Minden hasonló beszólás fennakad azon a tényen, hogy esetemben minden pozi be van írva és rajtad kívül mindenki tudja, mennyin szálltam be és ki legutóbb
A daytrader rajzolónak az a dolga, hogy felskiccelje a chartot. A libák dolga a részletes rajz.
"elfogyott a töltényem..."
Akkor most kanca vagy herélt?
A súlyokat nem írta le szerintem, így simán lehet 400 alatti bekere is. Mindegy, meglátjuk.
"Az E-Star ugyanakkor a későbbi lejáratú kötvényei visszavásárlását ugyanakkor bizonytalan időre elnapolta. Jelenleg cég a hitelezői követelések kevesebb, mint felét tudja csak kifizetni."
http://nol.hu/gazdasag/penzhez_jutott_az_e-star__folytatodik_a_2012-es_kotvenyek_visszavasarlasa
400-500 közötti bekerrel nem igazán. Kár h belebonyolódott egy t-papírba.
Lesz majd részvényed 300 alattról fogadjuk, mikor ez már 500 közelében lesz ;)