Nem fog megjelenni.
Ez egyébként roppant vicces lesz a közgyülin hogy őneki kőne a hitele 100%-a,de mindenki más elégedjen meg 26%-al... persze jogilag körte és alma,de a lényeg ugyanaz,hitelező mindkettő...
Csábi megy, akkor van erre esély. Vele nincs szerintem.
Magát fizette ki a kötvényesek helyett, ezzel jelezte, hogy neki legördült a függöny.
A ****i milyen chartokat rajzolhat,ellenállás 85,10 zloty,támasz 85,10 zloty,új ATL 85,10 zloty.Az
ottani ex meg egész nap csak őt "luzerezi"!Na most már tényleg foci!
nem találom a médiapartnerek között a stockyt, pedig itt emlegetik legtöbben anyót, anyját, meg a pályát
:-)) Azért Csabika vehetett volna 1 darabot mikor bevezették! Már akkor igen takarékos gyerek lehetett.... Biztos mondta az anyukája anno... sz@rra ne költsd a pénzt fiam!
Most akkot már tényleg hajrá Barca!
Szerintem nem lesz itt gond. Mivel a kötvényeseket is 26%-on fizetné,gondolom csabron is ilyen feltételekkel kéri vissza a kölcsönét :))
Mivel másnak is ezt ajánlja,akkor gondolom úgy érzi ez egy tisztességes ajánlat,tehát önmagának is igen kedvező. tehát kap 250 millát,abból rengeteg hóágyú kijön.
"ennyi felkiáltójelet itt lehet látni még "véletlenül" " pff
pedig már fel voltam készülve rá, hogy a link egy "H" hsz-re fog mutatni ))
nagyon megérte bevezetni
főleg hogy a bétnek is büntetni kellett a díjhátrálék miatt
:-)) Kezdődik a meccs!
Egyébként a Lengyel tőzsdén vett Ekaki részvény az kevésbé büdös mint a Magyar tőzsdén kapható?
Biztos lesz majd egy külön retro élmény pálya a volt e-star tulajoknak:"élje át újra a lesiklás örömét,velünk"!
bocs, közben eltököltem az időt a varsói tőzsdén-- ))
"Kereskedtek ott valaha a részvénnyel?"
Hogyne, igazi blue chip lett belőle. Öt hete is vettek 1 db-ot. Sajnos ezelőtt az extrém felhúzás előtt egy éven át már nem volt ilyen kiugró a forgalma, azaz 0 db a kumulált forgalom.
Á csak gyűjtő!
:-)) Valaki biztos mellényúlt.
Azért sértő, hogy honlap tulajként ezeket feltételezi rólam... Azt hiszem elég hiteles vagyok, no meg jobb annál, hogy ehhez kelljen folyamodnom...
Egyébként lesz elemzés, mert csak leért 250 környékére ami a nyári célár volt.