Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#567633 Arsene Lupin Előzmény: #567623

"de lehet az ide év nyerőből kockáztatok valamicskét. "

Csak chartokkal is ne nyomuljon, könyörgöm. Ha mindenképpen sz*rral akar foglalkozni, vegyen inkább egy szippantóskocsit.

Na megyek Barca meccset …

#567632 Kiss Zoltán

Na megyek Barca meccset nézni,aztán még lesz 33 órám nyitásig,hogy eldöntsem az eladás,vagy a vétel gombot nyomjam meg!A pf-már annyira ordít,hogy ki van pozícióban és ki nem,hogy az már fájó!A "fehérek és a négerek" szívatják egymást,aztán időnként szerepet cserélnek,kivétel

EX ő legalább következetes!Szeretek a linkjeire kattintani,ha túl jó kedvem van!:)Hajrá Barca!

#567631 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #567627

És mi lett a Lengyel tőzsdei bevezetéssel? Kereskedtek ott valaha a részvénnyel? (Mert fényképeket láttam a nagy eseményről...)

#567630 Kissherceg Előzmény: #567626

nem foglalkozom vele, de jövő héten se veszek. Írtam, nekem már nem nagyon kellene kereskedni idén, ha nagy uncsi lesz december, lehet fogok játszani:) hati, otp, rába. Mind jól termel.

kbc jól becsült tegnap: …

#567629 rbbj11

kbc jól becsült tegnap:

"Ma megérkezhet az E-Starhoz a felszámolt projektek ellenértéke a Fejér és Veszprém megyei önkormányzatokhoz – tette közzé tegnap este az E-Star. A mintegy bruttó 2,5 milliárd forint tetemes része a finanszírozást nyújtó Raiffeisen Bankot illeti, de gyors becslésünk szerint a cégnél maradhat 300-500 millió forint, amit a szerdán lejárt 2012/A jelű kötvények visszavásárlására fordíthat. Ez a kint lévő kötvénytartozás névértékének 40-80 százalékát fedezheti, így akár a korábbi 35 százalék feletti árat is kínálhat a megmaradt kötvényeseknek."

#567623 Kissherceg Előzmény: #567621

Most már lett készpénzem vehetnék, de határidő fedezetnek nem fogadnák el szerintem. Nincs nagyon motivációm szarban nyúlkálni, de lehet az ide év nyerőből kockáztatok valamicskét. Nem hiszem, hogy hétfőn vennék, rövid hét...

#567618 Arsene Lupin Előzmény: #567613

"Ez is egy elméleti lehetőség, ami az év üzletemberének sikerülhet"

Kizárt, Csabika kiírta magát a pénztőke világából.

#567617 exmnbs1 Előzmény: #567609

ESCO szállítói évvégén 363m HUF

ez erősen alsó becslés, tekintve hogy évvége óta önkormik fizetőképessége erősen romlott

#567616 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #567604

"Heréitől már itthon meg fogják szabadítani"

Herélés után is van élet! Nekem van egy-két herélt mén cimborám, oszt panasz egy szál sincs. Egyébként pedig új lehetőségek... Csabika indulhat a Voice 7. évadjában (mennyi is járhat max ezekért az elkövetődött kis bakikért?)