ezekre a korábbi vásárlásokra volt forrás????
persze, hogy a többi az összes szállítói, ez csak ESCO-é
De ez nem lényeg, kár ragozni, legjobb esetben még megúszhatják a csődöt, reális és rosszabb esetben nem. Ha megússzák, a rv. akkor is értéktelen marad
"A Társaság tájékoztatja tisztelt Befektetőit, hogy az E-Star ESCO Kft. a saját lejárt szállítói és
banki tartozásainak megfizetését követően kész
(i) a Társaság korábban visszavásárolt, 2014/A, 2015/A és 2016/C kötvényeinek
megvásárlására 26%-os bruttó árfolyamon, valamint
(ii) 190.000.000 Ft összegű kölcsön biztosítására a Társaság részére, az E-Star 2012/A
kötvények (esedékessé vált kötvénytartozások) bruttó 35%-os árfolyamon történő
megvásárlása céljából."
mennyi is a maradék????
ebben a sorrendben?
aukció meg elmarad????
csókosok sorakozó?????
aztán a cég összes többi szállítója?
bár együtt is 650m-nál nagyobb szám)))))
ÁFÁT és hitelt szépen belóttem.....
"a cégcsoporttal szemben
fennálló EGYÉB szállítói tartozások több mint 650.000.000 Ft összegben,"
az egyéb szó itt mit jelent?
van sima szállítói is?(((((((((
"Soós Csaba kb. 1 milliárd forint összegű lejárt követelése),"
eddig alárendelt kölcsöntőkének nevezgette, máris lejárt még a kv fizetés előtt(((((
No én is arra gondoltam a szuperizével....elvégre ismerem a naptárt!
A lényeg az, lehet ezen még keresni, és tényleg kell hozzá egy jó adag szerencse....(bármelyik pillanatban jöhet olyan dolog, hogy utána a menekülés már-már lehetetlen) lesz itt ezen forgalom rendesen! És csodák is léteznek!
igazad van: ezt is megjátszhatod majd 10-ről, azt nem kétlem ;))
jól látod, a szállítóit nem akarja kifizetni
"a cégcsoporttal szemben
fennálló egyéb szállítói tartozások több mint 650.000.000 Ft összegben"
vagy egy pár ennél nagyobb szám((((((((
most melyik cégcsoporttal?
az ESCOval szemben, amely lánya Veszprém és Fejér megyei?
látom, a szövegértés nehezen megy.
Nincs meg rá a pénz!!!!! Azonnal lejárt követelés 2 mrd feletti 920 milla forrásra!! Nem látsz v. mi van? Az más kérdés, hogy megy a hitegetés, hogy ezt meg azt előre veszik a kifizetésnél, és hogy addig türelmesen várnak a többiek, míg a kötvényeseknek perkálnak.
Az igazság, hogy senki nem garantálta, hogy az 500+650 millát nem kell azonnal kifizetni, és ha ezt a kettő összeadom, akkor nemhogy nincs egy gas sem kötvényekre, hanem -200 M a helyzet, Soós kölcsöne nélkül is
"Hát aki holnap vesz az egy szuperliba!! :-)"
Főleg, vasárnap supemanként kinyitja a BÉT-et.
na végre egy értelmes hozzászólás:))))
...azt is olvasom...:)))
már csak ex hiányzik a másik helyről..de ha akarod,,birkákat,libákat" átküldhetem hátha jó kedvetek lesz:)))
"de akkor mi a f.szt kerestek itt? "
Rossz helyen jár. A zenés mámoros örömbuli a PF-en van. itt a temetkezési vállalkozók kultúrestje folyik.
de pl kredit 9-4x ig 35ig meg is játszottam 10ről..
Ma már szóba került a temetkezési vállalkozó. Ideje megkeresni a névjegykártyáját. :(
Tudtommal egyik sem emelkedik és egyik sincs 200 ft felett.
Ez a T-kat sorsa.
Hát aki holnap vesz az egy szuperliba!! :-) Én még azért eljárok evvel a részvénnyel egy-két pávatáncot...
az jutott eszembe, hogy ha vki csak 500-nál figyelt fel az e-starra, és adott tőkét belerakva 50 ft-ig tartja, akkor ugyanúgy járt, mint aki egy éven át 10.000-ről 1000-ig nézte a zuhanást. Csak aki egy évig tartotta, tovább szenvedett, mint az, aki várhatóan pár hónap alatt bukik ugyanannyit.
"aki szerencsésen kereskedik vele"
A legjobb helyen jár. Itt szinte mindenki csak kaszált a papíron. Azt a néhány kivételt az ujjain is meg tudná számolni egy százlábú.
Hát akkor van meló rendesen, meg probléma ugye! Elkövetődött egy kis baki mostanság? Viszont ne panaszkodj elvégre magadnak köszönheted az egészet :-)