Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#567570 rbbj11 Előzmény: #567566

persze, de ezt is leírtam, hogy épphogy még túl is élhetik. De ez már csak a kötvényeseknek fontos, de nem ismétlem magam.

De ettől még a sok liba limitre vásárolhatja magát holnap. OTP majd nyakon önti őket.

#567569 Higins79 Előzmény: #567564

ne beszélj félre hónapok óta a a kötvény lejáratról dumáltok...meglett rá a pénz hogy mi lesz később nem tudom de ti is tévedtek és én is ,,,,de birka népnek hívni más embereket az megalázó és nem méltó egy emberhez sem akár tévedet akár nem..gondolom te soha nem tévedtél meg lupi haverod sem ...de akkor mi a f.szt kerestek itt? ja jótékonyságból...még hülyének is nézitek az embert ..nagyképű emberek vagytok lehet hogy nincs is mire..

#567568 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #567565

Hááát nem lesz 2k! (egy darabig:-) , de van még egy-két-három kör a történetben... aki szerencsésen kereskedik vele, annak még hozhat egy kis hasznot télire :-)

#567567 rbbj11 Előzmény: #567559

1. nem névértéken kell kifizetni.

2. hiába raksz vmit félre, ha Józsi beszállító bá azt mondja, vagy fizetsz azonnal, vagy felszámolás. Akkor a félretett pénz máris kevesebb lesz.

3. Naivitás azt hinni, hogy a bankok kussban várnak arra, hogy minden maradék kötvényes ki legyen fizetve.

4. Ha nincs csőd októberben, a cégben akkor sem maradt semmi részvényesi érték.

#567566 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #567557

620 millából, akár teljes áron is visszavehetnék a 2012-es kötvényeket (no ez nem fog megtörténni), a többi kötvény persze, hogy kitermelhetetlen, ezt eddig is tudtuk, meg tudták ők is(nem véletlenül szeretnék visszavásárolni 2X %.on ugye!) Egyébként, minél többet sikerül visszavenni a többi kötvényből, annál kisebb kamatot kell(ene) fizetni februárban......

Elolvastam tegnap azt a jó hosszú doksit erről a kötvénykibocsátásról, hááát kötvényt venni sem egy életbiztosítás...

#567565 Arsene Lupin Előzmény: #567561

Hát ha erre a hírre valaki nekiszalad a könyvnek, az nagy marha. De a hülyeség állampolgári jog, ugye.

#567564 rbbj11 Előzmény: #567556

ember...tök mindegy, hogy utaltak. Lehet tévedni a részletekben. Csabi is azt mondta, hogy a BET közleményekből kell tájékozódni. Egész eddig mindenki csak találgatott, most ott vannak a számok, csak elemis matektudás kell hozzá. Aki ennyiből sem érti, mi a helyzet, meg is érdemli az újabb bukást (vagy tömést).

#567562 Kénes_Dénes Előzmény: #567554

Tárgyalok (G.E.Pataki, Szaudi királyi család, MFB FHB)

Megpuhítok (Hódmező, Lázár, Lengyel bankárok)

Talicskázok (ezt haddd ne részletezzem)

Síelek

#567561 rbbj11 Előzmény: #567551

na akkor csinálom össze magam, ha erre limites emelkedés lesz :DDD

Pedig lehet, nincs hülyébb birkaliba, mint a tőzsdés kisbüfi tömeg

#567560 Arsene Lupin Előzmény: #567547

Nagy a kuss a lengyel gyémántról. Ha az eltűnt a felszámolás elől, akkor kinyírják Csabikát. Ha szerencséje van, akkor a hatóságok.

#567559 Higins79 Előzmény: #567553

a 2012 fenmaradó 5433 névértéke 543millió de arra /35%190millió / félre rakták a pénzt ha jól értelmezem a szöveget

#567558 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #567552

Magának igen szelektív az emlékezete.. de ezt már mindenki tudja :-) A nagyobb probléma inkább az, hogy már megint kever evvel a Dénes gyerekkel!

#567557 rbbj11 Előzmény: #567553

még nem ez a helyzet, de pár nap múlva az lesz a helyzet. Mivel nem fogják tudni kifizetni az összes kötvényest 109%-on, és lejárttá válik akkor az összes. Pár nap.

És valóban ez az én számításom, ami csoda folytán lehet több is, de sokkal esélyesebb, hogy sokkal kevesebb a rendelkezésre álló forrás.

De azt is leírtam, ha netán vhogy épphogy mégis sikerül rendezni a 2012-eseket, akkor is game over részvényesi szemszögből, mert kitermelhetetlen a fennmaradó adósság.

A kötvényesek még izgulhatnak, és szoríthatnak annak, hogy túlélje a cég a köv. pár napot. Legjobb esetben életbe marad, hogy Csabi kölcsönét visszafizethessék és a kötvényeseket is ki tudják fizetni. De ez a részvényesnek tök mindegy, mert az abszolút optimista vég szerint is lesz évekig egy zombi cég, aminek esélye nem lesz nyereséges működésre

#567556 Higins79 Előzmény: #567551

nem kezdek el veletek vitázni mert semmi értelme pénteken feszegettétek h nem utalnak csőd lesz csőd elhalasztva utaltak...nem azt mondom h a cég újra a fényében fog úszni mert nem de nem ennyi a valós értéke...a jövőt meg senki nem tudja te sem meg én sem ...

#567555 Kénes_Dénes Előzmény: #567547

"lecsupaszítva a cég mennyit érhet?"

Napról napra változik. Komoly kubikusmonka folyik. Az egész azzal kezdődött, hogy meglestem a Csabront, amint a zsebébe csúsztat egy töltőtollat. Mintha az Eddie is elrakott volna pár gemkapcsot. Kimentem és összeszedtem a klópapírokat a wc-ből.... jó lesz otthonra. Azóta nagyobb sebességre kapcsolt mindenki. Majd, ha elűlnek a viharfelhők, visszatalicskázunk mindent. Elvégre egy ferrariból kipattanva nem lehet visszagyűjteni a kötvényeket egy heti síbérlet áráért, de egy szakadt kódisnak tán odaadják. (BÜM - Brilliáns Üzleti Modell!!!) ;-)

#567554 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #567548

:-) Érdekes, Te mindig bizonyos alkalmakkor kerülsz csak elő!? A köztes időben mivel foglalkozol? (Remélem nem sértő a kérdésem :-)

#567553 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #567536

Gondoltam hétvégén be se nézek, oszt tessék...

"Ez esetben marad kötvényekre 920-300=620 millió. Ez egyértelmű, hogy nem elég. Tehát game over."

Ez ugye a Te számításod, hogy 620 millió jut a kötvényekre?! (egyébként nem teljes mértékben értek vele egyet, no de mind1, lehet kevesebb és lehet több is, mivel továbbra sem ismerjük a cég valódi anyagi helyzetét...).

Kérdésem az lenne, hogy 620 millió forintból miért is ne lehetne kifizetni a 2012-es kötvényeket?? Persze ha lejárt volna az összes kötvény (szerintem még nem ez a helyzet), akkor igazad volna.

#567551 Arsene Lupin Előzmény: #567543

"vmi neked az elemi matekkal nem stimmel..."

Az semmi. A PF-en örömünnepet ülnek saját tökön szúrásuk alkalmából. Mint a hülye bika, aki azt hiszi, hogy fedeztetni viszik, holott heréltetni.