http://bet.hu/newkibdata/112207894/K_zlem_ny___K_tv_ny_2012.10.27.pdf
Kecsege recsege. Valaki 143szor gondolt Csabikára tegnap.
http://bet.hu/newkibdata/112207894/K_zlem_ny___K_tv_ny_2012.10.27.pdf
Kecsege recsege. Valaki 143szor gondolt Csabikára tegnap.
bet.hu
E-STAR ALTERNATÍV ENERGIASZOLGÁLTATÓ NYRT.
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÓJA
a tőkepiacról szóló törvény és a 24/2008. (VIII.15.) PM rendelet alapján
Az E-Star Alternatív Nyrt. („Társaság”) tájékoztatja tisztelt Befektetőit, hogy az E-Star
2012/A kötvény visszavásárlására vonatkozó, UniCredit Banknak adott megbízásából
2012. október 26-27. napján az alábbi tételek teljesültek bruttó 35%-os árfolyamon:
MEGNEVEZÉS DARABSZÁM NÉVÉRTÉK
E-Star 2012/A 143 db 14 300 000 HUF
másik fórumon hívták fel a figyelmem ..hati állományra..figyelte valaki?
BENDI faktor csak a fejedben létezik, meg az OTP esetében. Másban király vagyok! :)
Higins: csak humorizáltam :)
Továbbra is tartom, hogy amíg lesz papírod addig shortos a papír:D
A BENDI-faktor üt mindent :D
rossz gondolat.......adta magát a nyitóban 2 napja az erste likvidált...elfogyott nekik...:)
Pixys-Pepe-Higins? :) Pikszispepe kecsegtetett tegnap a 270-es vételeivel. Randomos számla. Lenyomozhatatlan :)
közé tenném a kötés listámat ..de nem neked és másoknak kell megfelelni..a hazudozás jó keresztényhez nem méltó:)))))
senki nem fog többnek nézni vagy magasztalni ha hazugságokkal fekszem le aludni...:)
tudod önkritika ami sokaknak nincs itt
stopot használok:)))
nincsen magasabbról..mikor volt akkor volt hogy bukcsi volt de volt hogy kerestem rajta ..hosszú távra soha nem veszek...
Itt szinte mindenki a 270-280-as szinten ragadt be.
"igen be vagyok ragadva 270-280-as szinten:))))"
Az utolsó pakkal?
erről beszéltem....nem kommentálom a hozzáoszlásodat., értelmetlen /süketnek zenét lejátszani/...igen be vagyok ragadva 270-280-as szinten:))))
"föleg a szegény beragadt csüggedt embereket húzni azzal hogy én megmondtam ti meg hülyék vagytok"
Ember, maga keveri a tőzsdei fórumokat a lelki segélyszolgálattal.
és bizony a temetkezési vállalkozókat sem szeretik...legalábbis ritkán hallani, hogy de jó fej xy temetkezési vállalkozó és milyen jó, hogy javasolta nekem a z koporsót a b helyett.
"nem inkább kereskedéssel kellene foglalkozni? mint tele fosni minden fórumot?"
1. Eléggé nagyfiú vagyok már, hogy eldöntsem, mivel kellene foglalkoznom.
2. Én nem fosok tele minden fórumot, mert egyrészt csak ide írok, amíg ki nem tiltanak, másrészt Ön fosik éppen, a beragadt ideges spekik minden szimptómáját felmutatva. Önt pénzért kellene mutogatni az orvosi egyetemeken és a tőzsdei tanfolyamokon. Ön is jobban kereshetne vele, mint a tőzsdén.