Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#567439 Higins79 Előzmény: #567437

akkor ezt így is kéne kommentálni....

ez a tippem...örülök neki bejött ..nem 100hozzászólásban lehúrogni másokat ..néha már sértegetésbe átmenve ...föleg a szegény beragadt csüggedt embereket húzni azzal hogy én megmondtam ti meg hülyék vagytok...de én ezzel elmondtam mindent de úgy sem fog itt változni a helyzet...

a lényeg ne vegyétek a részvényt a piac úgy is eldönti hogy merre tovább kívánom a beragadtaknak hogy nyereséggel szálljanak ki.../hány álmatlan éjszakájuk lehet/sajnálom őket

#567437 Arsene Lupin Előzmény: #567426

"Probléma velük kapcsolatban egész másban rejlik, például a leplezetlen élvezetben, amikor a beragadtak buknak."

Én annak örülök, ha bejönnek a tippjeim, tehát még ne vagyok teljesen hülye az élet dolgaihoz, mert az E-Star már messze nem csak tőzsdei történet.

Ezzel az erővel a temetkezési vállalkozót is megszólhatnák, hogy miért élvezi a munkáját, mikor emberek halnak meg.

#567436 Higins79 Előzmény: #567430

jó duma ..még talán be is venném...nem inkább kereskedéssel kellene foglalkozni? mint tele fosni minden fórumot?

amivel sokaknak kárt csinálok néha pl: reggel toltátok az ívet ..na mondom tuti bele veszek nyitóba 3 napja esik tessék lássék fordult hány ember dobhatta akik az ,,önkéntesekre hallgatnak" mindenki vállalja a maga döntésének a következményeit...

föleg úgy hogy sokan tudták hogy az erste likvidálja a bef hiteleseket..

#567434 Higins79 Előzmény: #567426

sajnos vannak olyanok akik azon élvezkednek ha mások buknak...

én sem hántolgatom fel exnek h nagyot bukott a dax shortjain...azóta érdekes módon nem is kereskedik vele..legalábbis másik fórumon nem írja be ....inkább ezzel a céggel foglalkozik..mikor a kreditjog 9hufról 4x zet akkor is végig károgót én meg kerestem rajta...

#567433 cédrus Előzmény: #567427

Én megőrülök tőlük. Amikor emelkedik a részvény, vagy érezni az izzást, szabályosan látszik rajta a pánik. Ha felcsillan a lehetősége egy komolyabb rallinak, őrjöngő linkelő gépezetté alakul, néha a linkek és az E-Star közötti kapcsolat már nem is igazán fejthető vissza. Jobban nő rajta ilyenkor a nyomás, mintha valódi pozícióban keletkezne bukója.

De ettől még a bukás az baromság. Vissza lehet keresni, vette, ath-n szólt, és kiszállt. Többször egyértelművé tette, hogy nem vesz már bele, 6-7 k környékén is, és azóta is. Lupinről elég sok mindent el tudok képzelni, de hogy vaskos long bukóban ülne, hát ahhoz nincs elég fantáziám.

#567431 pepe01 Előzmény: #567424

Megfelelő diverzifikálással már komolyabb egy kicsit.

Tényleg nyitok majd egy másik topikot és figyelek a transzparenciára is.

#567430 Arsene Lupin Előzmény: #567421

Ön szerint akkor, hogy francban vannak önkéntes véradók, önkéntes tűzoltók, önkéntes vízimentők, önkéntes betegápolók. Vegye úgy, hogy egy önkéntes állatvédő vagyok, aki a libák kábítása és csalárd tömése ellen dolgozik.

#567428 Higins79 Előzmény: #567422

nem bántasz..nem veszem magamra...mert nem írok soha oda ahol nincs részvényem,de károgni sem szoktam...de azt sem írtam hogy vegyed....vagy igen???:)))

nézzük az elmúlt pár napot pozitiv hír jött

#567427 rbbj11 Előzmény: #567421

lehet, ezt nem tisztem eldönteni.

De ez mindkét oldalról érvényes: pl. te is irreleváns hírnek örülsz. Csak valóban nem nyomod napi 100 hsz-ben.

Exmnbs széttöredezett hozzászólásai sztem sokakat zavarnak, engem is, és magam is sokszor szóltam már, hogy ne egy soros hsz-ket írjon.

#567426 cédrus Előzmény: #567421

Mivel századszorra írjátok le ezt, hol itt, hol ott, hadd mondjam most már ki végre, hogy baromság. Rohadt nagy baromság. Se ex, se Lupin nem bukott ezen a részvényen, sőt. Probléma velük kapcsolatban egész másban rejlik, például a leplezetlen élvezetben, amikor a beragadtak buknak.

Az, akit kicsit idegesít, ha a magadfajta szerencsetréderek ezzel fognak meggazdagodni, az én vagyok, nem ők. Ettől még nem fogok a cég ellen drukkolni, már csak a beragadtak miatt sem.

#567422 cédrus Előzmény: #567407

Nem akarlak bántani, de Te is valahogy akkor látod pozitívan mindig a cég jövőjét ilyen hangosan, amikor épp pozícióban vagy. Nem az első eset.

#567421 Higins79 Előzmény: #567410

ez jó kérdés...talán egy sem....de önkorik helyzetének javítása elindult..utána jön a többi..

de észre vettem akár milyen hír jön a cég felől egyből lehurrognak mindenkit ...most nem erre a Viktorosra gondoltam.....nem lehet az a pár ember nagyon megégette magát a céggel és így csak szidni tudják ...mindenki mga dönti el hogy hova fekteti a pénzét és ha bukik saját magát hibáztasa..nem értem hogy lehet egész nap 100hozászólást tolni egy cégről mikor nincs is részvénye ..csak a düh és a csalódás okozhatja ezt hogy önbeteljesülése legyen..tiszta pszichológia

#567420 Arsene Lupin Előzmény: #567415

A nevezett úr kamuzott, erre hívtam fel a figyelmet. Továbbra is ezt fogom tenni.

Kitiltani persze lehet.

#567415 pepe01 Előzmény: #567318

Jó úton halad a kitiltás felé, nem illik sértegetni alaptalanul.

Nem tisztem Hathort védeni, de azt elmondhatom, hogy korrektül űzi a szakmáját.

Tehát mondjon le!:D

#567414 pepe01 Előzmény: #567310

Lesz 1 kis időm indítok egy új alapot :D kicsit komolyabb befektetési hozzáállással, külföldi papírokkal, devizákkal.

Valójában már elindítottam (csak papíron) hétfőn vettem eurót.

#567412 pepe01 Előzmény: #567304

Az alap tevékenységét beszüntettem :D

A fogadást buktam, most a másik számlámon kereskedek néha napján.

Sly leírta miért volt potya vétel, ilyen napokon beállok -10-15%-os vételre, aztán vagy bejön vagy nem.

#567411 Arsene Lupin Előzmény: #567404

1. Ez még csak ígéret. Volt már sok ígérete a kerálynak, ami csúszik.

2. Lassan fog csordogálni a pénz, és sehol sem az E-Star lesz az első. Pontosabban a felszámoló-biztos.

3. Ész nélkül nem fognak minden számlát kifizetni, túlszámlázás esetén megy majd a huzavona, feljelentés.

4. Az E-Staron ez nem segít. Nem a hazai önkormányzatok miatt bukott meg a cég, hanem mert széthordták talicskával.

5. A hír nagyon jó. De nem az E-Starnak, hanem a kerályközeli konkurenciának.