"A fentiekre tekintettel tehát a Társaság a kötvényekkel kapcsolatos felszámolási
eljárás megindítására jelenleg nem számít."
számított viszont a lére ami nem jött be
JELENLEG nem, aztán meg igen?
mi van a többi felszámolási eljárassal?
"A fentiekre tekintettel tehát a Társaság a kötvényekkel kapcsolatos felszámolási
eljárás megindítására jelenleg nem számít."
számított viszont a lére ami nem jött be
JELENLEG nem, aztán meg igen?
mi van a többi felszámolási eljárassal?
mi lett a régen vettekkel, amiben a teljes tőke feküdt?
A helyzet valóban pepegtető :)
"Ha belőlem hülyét csinált volna a piac 500-tól lefele, akkor 330-nál nem lenne pofám osztani az észt. "
Lupin! Most már elég legyen tényleg!
Papír nélkül osztja itt az észt hetek, hónapok óta.
Senki más nem szólalhat meg csak maga, meg Ex.
Azért legyen már elég ebből!
Blogomat leállítottam, átmentem PFre már ma maga és társa miatt.
Egyszerűen elviselhetetlen amit itt művelnek.
Sajnálom Herceg, ez agyrém.
Kib@szott papírt nem lehet venni, mert ez a seggfej állandóan számon kér mindent.
Aki 12Kn ragadt be, 10Kn ragadt be, 5Kna ragadt be, vagy ezren mindenki mondhatja amit akar? Én kussoljak, meg vágjam fel az ereimet?
Ki az akinek van alacsonyabbról papírja nálam? Aki ma vett ATLen! Én ma is vettem félúton a napi min és max között árbócban! Ha nem hiszi azt is megmutatom a számlámon. Ki az aki beszélhet, oszthatja az észt itt? Kik tudtak olcsóbban venni? NEM ÉRTEM!!
Jól van Lupin!
Csabika üzent magának, meg Exnek ma este a felszámolással kapcsolatban. ez sem elég.
Megint jönnek a NAV, Gyulai húskombinát, meg egyéb témák.
Nekem tényleg elég.. átmegyek PFre írni, már ha engedélyt ad rá kedves Lupin.
Vagy ott sem írhat senki, csak az akinek 270ről van??
Ennyire rossz indulat hogy szorulhat emberekbe?
Maguk papír nélkül mindent megengednek maguknak??Megkeseredett magányos vénemberek, akik az internetenben lelik örömüket
mit látok, hát a pénz hol van?
mennyi az a türelmi idő?
még nem állapodtak meg?
Cédrus! Általában minden vacakra igaz (e-startól függetlenül), hogy limites esés után bele lehet venni a 3. limites napon legalább egy pár %-os skalp erejéig, ráadásul itt tegnap jött egy hír, hogy az önkormányzatok fizetni fognak, tehát ez nagy eséllyel megjátszható volt. Aztán, hogy valaki tartja-e a további napokra vagy sem, ez egyéni vérmérséklet függvénye, de az ilyet nem szabad kihagyni, ne parázz, gyorsan kell tudni dönteni, a hezitálás nem vezet semmi jóra. Ugyanígy persze akkor is gyorsan kell tudni dönteni, ha épp nem jön be a számításunk.
Mindez jó tanács a jövőre nézve.
"Az a holnap ma van... tehát sz@patják"
Ha a NAV szállt rá Csabikára, lesz nemulass. Ede sem véletlenül f*sott a gazdaságvédelmisektől.
Tudom! Haverom előtte vásárolt be rendesen belőle....
A Synergon vezetői éppen a magángépükön haltak meg.
Na erre meg itt lenne ez...
Az E-Star Alternatív Nyrt. („Társaság”) tájékoztatja tisztelt Befektetőit, hogy a Fejér és
Veszprém Megyei Intézményfenntartó Központok tájékoztatása alapján a holnapi nap
során az E-Star ESCO Kft. részére folyósításra kerül a Fejér és Veszprém megyei
projektek megszüntetése következtében esedékes állami kifizetés. (A pénzösszeg
jóváírását követően a Táraság www.bet.hu-n közzétett közleményben tájékoztatja a
nyilvánosságot.)
Az a holnap ma van... tehát sz@patják (itt is megígérte a kis hóhányó, hogy közzé teszi)
így van és visz magával minden zsét,viszont kevés embert.....
Jut eszembe Csabika sincs a gépen, Ő magán géppel közlekedik...
Az nem 12 ezer méterről esett.
köszi :)))
pedig,te biztos a 379.lennél:)))nincsenek véletlenek :)
"Csabikát egy picit hááát....sz@patják!"
Tegnap írtam, hogy nem ártana utalás előtt azért megnézni, hogy tartozik az E-Star vagy valamelyik leány az állam felé. Az meg ugye időigényes dolog. Az sem biztos, hogy az eplényi őrkutya után be lett fizetve az adó. Holle anyó szoknyája alá sem ártana benézni.
azért Én nem lennék a gépen :)
:-) De azért azt vegyük figyelembe, hogy Csabikának van egyedül ejtőernyője! (bár nem biztos, hogy kinyílik majd...)
igen,éste hallottál már olyanról,hogy 400 utas közul,380 an túlélték,mert én igen.
Tessék! Megtaláltam.
Társaság tájékoztatja továbbá tisztelt Befektetőit, hogy az E-Star ESCO Kft. részére a
Fejér és Veszprém megyei projektek megszüntetése következtében esedékes állami
kifizetés 2012. október 24-ig nem teljesült, annak a Társaság számláján történt
jóváírást követően a www.bet.hu-n közzétett közleményben tájékoztatja a Társaság a
nyilvánosságot. Az E-Star ESCO Kft. az állami pénzösszegek megérkezését követően
továbbra is kész a Társaság által kibocsátott kötvények aukció keretében történő
visszavásárlására.
Budapest, 2012. október 25.
Soós Csaba
Vezérigazgató, az Igazgatóság elnöke
E-Star Alternatív Nyrt
Legközelebb tessék jobban felkészülni! :-)