Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#567282 Arsene Lupin Előzmény: #567277

Ezek után az Erstétől minimálisan elvárható, hogy szereznek egy 2012/A kötvényt, és megfelelő időben felszámolási eljárást kezdeményeznek az E-Star ellen. Jövő hétre pedig illene írniuk és publikálniuk egy testüregi motozás részletességű elemzést.

Amúgy Csabika felháborodása olyan, mint amikor a repülőgép kapitány kikéri magának, hogy le fognak zuhanni. Igaz ugyan, hogy 12 ezer méter magasságából estek 330 méterig, égnek a motorok, az utasok már összecsinálták magukat, de jogilag még nem zuhantak le.

Hol van Ex? Ki fogja így…

#567281 Nyeretlen_Keteves

Hol van Ex? Ki fogja így megmondani nekünk mikor jár le a türelmi izé? Az én türelmem is véges ugye...

#567280 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #567273

Nem figyeltél! :-) Csabika úttörő becsület szavára megígérte, hogy ha a megjön a pénz akkor tájékoztatja a "tisztelt" befektetőket! Bezony! Most akkor vagy nem volt úttörő, vagy tényleg nem jött meg a pénz. Az utóbbi napokban többször is kétségemet fejeztem ki a pénz időbeni megérkezésével kapcsolatban (erre tanúim is vannak :-) Csabikát egy picit hááát....sz@patják!

Vagy tényleg kalapozni kell állam bácsinak ezt az aprópénzt? Egyébként nem tartották be a 8 napos fizetési határidőt! És akkor mi van? Semmi..ők megtehetik. Követelem az állam azonnali felszámolását! :-) Mindenki monnnyon le!

#567277 Arsene Lupin Előzmény: #567272

Erre nem tért ki Csabika. Viszont ma is kamuzott. Az „Elemzők: Hamarosan

csődvédelmet kérhet az E-Star” címben feltétel mód és közeljövő szerepel. Támadhatatlan. Ezt le fogja verni rajta az Erste.

Hülye ez a Csabika. Minimális diplomáciai érzéke sincsen, ez már a Lézer Jani elleni támadáskor is kiderült. Le is verték rajta is és az árfolyamon is.

#567272 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #567268

Az Enter-t ma sem sikerült lenyomni az utalásnál? Azok is biztos kalapoznak....

Mennyi a "türelmi" időszak? Mert nekem halvány fogalmam sincs róla..

#567271 pepe01 Előzmény: #567270

Rajtam kívül ki is szokta vállalni a vételeit?

Már többször megbeszéltük, hogy napközben dolgozom és stoppal vásárolok. :D

#567269 Higins79 Előzmény: #567264

Szvsz a csodot el lehet felejteni egy ideig biztos. Penz valoszinuleg a szamlan van a maradek kotvenyest /okt/ lejaratu. Ki lesznek fizetve ..nem fizeto onkorik kivegezve.. Raadasul itt a szar ido igy jon a love..az elmult 2nap szakadasa a likvidalasok miatt volt erstenel nincs bef hitel ra.

#567267 pepe01 Előzmény: #567252

Már annyira pepegtető a helyzet, hogy ma vettem néhányat 300 alatt stoppal a Randomos számlámra.

Az elmúlt 3 hónapban csak OTP-vel kereskedtem, már hiányzott mint 1 tál lecsó :D

#567266 cédrus Előzmény: #567264

Jó, hát ugyanezért nem mertem venni, és főleg emiatt nem is mertem volna megtartani hétvégére. Már nincs mit elvesztenem, ezt meg csak úgy lehet. Leüthették volna akár ma is limitre, és nincs kiszállás.

De mindig a vonalasok nyernek, ez az igazság

#567264 rbbj11 Előzmény: #567257

ez igaz

Csak épp jelen helyzetben bármelyik nap jöhet egy felfügg és mondjuk utána sávszélesítéssel kinyitás. Na akkor aki spekizik, jó nagy sz.ban lesz, mert mondjuk csak -20%-on tudja eladni, de még úgy se, mert nem kerül sorra. Jártam már BET-en igy, csődközeli céggel

#567259 Arsene Lupin Előzmény: #567242

"Nincs valahol hír, hogy egyedül E-star emelkedett ma 20%ot napon belül?"

Ha belőlem hülyét csinált volna a piac 500-tól lefele, akkor 330-nál nem lenne pofám osztani az észt.

#567257 cédrus Előzmény: #567252

nekem ott volt a kezem a gombon, csak **** vagyok...mondom, érezni lehetett már tegnap az izzást. Magasról leszarnak ezek mindent, ha látnak 3 rést, meg két vonalat. Arról ne beszéljünk, hogy lehet, hogy pubika által vezetett akciók is voltak benne.