Nem is volt cél megmenteni a Gyulait. Nem a Csányi birodalom része, így konkurencia. Szvsz még rúgtak is 1-et bele. Rókaszemű még felvásárolhatja némi apróból.
Nem is volt cél megmenteni a Gyulait. Nem a Csányi birodalom része, így konkurencia. Szvsz még rúgtak is 1-et bele. Rókaszemű még felvásárolhatja némi apróból.
cédruson kívül senki nem tudja, miről beszéltem, mert privát levelezésünkre utaltam
én fontolóra se vettem a megjátszását, mert továbbra is áll, amiért eladtam 375-ön: a szempontjaim alapján vállalhatatlan és kiszámíthatatlan a kockázata.
robbaj arra célzott hogy az otp kitárazott közben szvsz
Én nem sokra mentem vele....verem is a fejem a falba, ott volt a kezem a gombon, erre megint a forintozósok győztek
Pedig annyira tudtam, hogy ez jön. De ekkora félelemmel már nem lehet ezt csinálni, hagynom kéne az egészet a francba végre.
Gyulai Húskombinát tőzsdén volt?
Akkor hogy jön ide?
:D
HA már E-star nem ment eddig csődbe, keresni kell valaki mást?
Mit tudtok még kitalálni. Frenetikus.
Nincs valahol hír, hogy egyedül E-star emelkedett ma 20%ot napon belül?
Napi aljon nyitott és napi maxon zárt kiemelkedő 182.000darabos forgalommal?
Áhh.. tudom, ez nem olyan szaftos, mint 15%os esés.
nem semmi a gyulai story
"A hónapok óta húzódó folyamat azzal kezdődött, hogy egy pécsi cég egy nyolcmilliós, ki nem fizetett tartozás miatt kezdeményezett felszámolási eljárást. "
5mrd-os vagyon 1.9mrd hitel
e-star sokkal rosszabbul áll
Mondjuk arra tuti jó! :-)
max ha magára borogatta vissza a vevő, veszek, ha olyan a helyzet.
Max csökkentem az adóalapot :)
Én most nem mertem venni,nehogy megint liba legyek,aztán Gordon Bleu elvigyen a" Milka" nevű
istállójába!
Csak nem vennél? Szvsz, azért a DT jelentősen több volt... és ez teljesen biztos! :-)
182k volta szumma forgalom, ha a DT-t levonjuk is legalább 130k netto vétel. Reggel nem volt cashem, de érdekes a történet, mert már van :)
A mai gyertya nem lett rossz. Ha lesz valami jó hír, lehet szigetforduló a jövő héten.
épp azt akartam írni,hogy bárcsak ennyi lenne a számlámon,mint amivel ezek kamuznak egy kis emelkedést:)
azért nem fillérekből tolják az ipart és egészen jól áll.