"árbóc kiépítésben mindig lecsökken, kitörés jön forgalommal."
Sosem értettem, hogy aki ilyen okos, magabiztos, és előre látja a jövőt, az hogy a francba ülhette végig 500-tól az esést.
"árbóc kiépítésben mindig lecsökken, kitörés jön forgalommal."
Sosem értettem, hogy aki ilyen okos, magabiztos, és előre látja a jövőt, az hogy a francba ülhette végig 500-tól az esést.
árbóc kiépítésben mindig lecsökken, kitörés jön forgalommal.
Ez a mai egyenesen nulla forgalom 147.000darab.
Mindegy, meglátjuk..
továbbra is ráérünk, 2015ös növekedési starégiát is ki tudjuk várni.
Ha nagyon akarnám, inkább árbocszalagot látok benne, de a forgalom egyenletesen lecsökkent nullára. 30 percesen jól látszik. CCI 200 fölött, MACD vétel reggel óta, RSI délben billent vételbe, Stochastic reggel óta véte. Minden vételen, egyedül a CCI int óvatosságra és a lecsökkent forgalom. Naposon egyedül az RSI mutat vételt, minden más halált.
"dobócsillagot vinnék magammal:)"
Nyugi, lesz fémkereső kapu.
Ja kérem! Nagy buli volt akkoriban még Ekaki-nál. Mennyi idős is? Csak nem kétéves?
Csak úgy záporoznak, mint a jövőbeli államilag támogatott e-star projektek!!! :D
Isten éltesse sokáig! Egyébként nem érzed ezt valami isteni jelnek? Csak nehogy elkapjon a hév, mert a kuponos torta az nemtom milyen lehet :-)
Köszi,most lesz 2))
Hathor:nem m1ek sajnos,de dobócsillagot vinnék magammal:)
AZ enyémnek november 3-án,mi van sorba jöttek?
Valószínűleg azért van ilyen, itt szerepel a tag-ek között. Nyilván csak az olyan profi elemzők ismerhetik, mint Egonka. Három diploma, egy 12 színű cerkakészlet, valamint görbe és egyenes vonalzók nélkül jobb hozzá sem kezdeni.
http://www.websitelooker.com/www/ezcandlesticks.com
Amúgy érdekes alakzat lehet. Próbálom elképzelni. A három fekete bikáig eljutottam, de vajon melyik réssel foglakozik a technika. Az orruk lukával, vagy pedig a...
A gyermekeket én is szeretem, bár a sajátjaimnak nem E-star a neve.
Amúgy így legyen, tőlem jöhetne ez a "fordított fej-váll szerűség is 500körüli nyakvonallal".
Harcra fel! Győzni kell! (Vagy szépen elesni)
Te mész közgyülire?
Én tegnap kértem be az igazolást a broki cégtől.
Kár hogy mindig hosszú hétvégére rakják, ráadásul jövő hét a gyermekeimnek őszi szünet is.
A Te gyermekednek jó egészséget!
No,akkor az enyémet imádni fogod :)
November 2-án van a születésnapja :)
Anyáztam is,mikor ide pozícionálták a gyülit
"ki vállalna egy ilyen gyermeket? "
Én azért elvállalom. Szeretem a gyermekeket.
Lehetne valami fordított fej-váll szerűség is 500körüli nyakvonallal, azzal triplázhatna is, ahogy Egon írja.
Nekem 8.
Az idő mindent eldönt.
Az időből pedig bőven van. Ráérünk.
Árva gyermek?? Na vazzeg ! Mondjuk az Ekaki esetében erre igen nagy az esély, ki vállalna egy ilyen gyermeket? :-)