Ez igaz! Lupin úr megtanította nekünk..
helyes.. keressen sokat, aki belevett.
Ez igaz! Lupin úr megtanította nekünk..
helyes.. keressen sokat, aki belevett.
"Az igazi speki csendben vesz, csendben ad." :-) Elnézést! Plagizáltam...
Az viszont tény, hogy 138.000darab papírt megvettek 3óra alatt.
Hármas gap után, amivel utolsó gap vissza lett húzva. Amennyiben délután felraknák felső limit közelébe, akkor hétfőn szigetforduló, vagy árva gyermek is lehetne.
Hello!
Ezt mégis hol és mikor írta? Én nem olvastam ilyet sehol.
Az árfolyam növekedésével egyenesen arányosan nő az alul bevásárolt tulajok száma általában :)
Az árfolyam várható alja... na ez viszont sokszor volt itt.
Itt hárman kitaláltátok az árfolyam várható alját, mégsem vett senki a fórumról..
legalábbis nem írta be..
majd 5-600nál előkerülnek a boldog tulajdonosok akik aljon vettek.
ha a mai kereskedés így folytatódik,és a nap vigén kikapják,akkor megtörtént az átutalás.
mai kereskedésen le lehet szürni a következő napokban bejelentendő híreket.
Former is azt írta, hogy a kötvény balhé után hetekig esik a részvény, majd jön a feltámadás legalább egy triplázással.
Azért ne lepődjetek meg ha ma még nem kerül ki a hír a bejövő pénzről, ugyanis azt írják, hogy ma kerül átutalásra. Ez történhet délután négykor is.
Hagyjunk valamit hétfőre is ,-)
nem kell folyamatosan a bét oldalát nyomkodni.
Elég ha hétfőn jön ki az értesítés.
Hsz-em lényege az lett volna, hogy a gugli Egon elemzésein kívül nem ismer ilyen elnevezésű gyertya-formációt.
És,
csődvédelmet v. csődöt is bejelentettek? tény már?
igen v. nem válasz elég lesz
Technikai elemzést ne csak olvassatok, lássatok és értsetek is, vagy ne foglalkozzatok (a technikával) vele egyáltalán:
"Ha (!) nem megy csődbe a cég, akkor szép emelkedési potenciál lehet benne."
"megjelent a charton a 'three black bullish gap' elnevezésű, bullish (!!!) gyertya-formáció ! A charton csak ennyi, ami az emelkedésre utalhat."
24-én a cég nem fizetett ezt maga Soós jelentette be tegnap
Tehát te már tényként tudod, és közlöd mindenkivel, hogy lesz.
Te vagy a tőzsde istene, ill. istennője
De ha van itt isten, akkor ki az ördög?
:)))
Persze, hogy mindenki nyert! Ez csak természetes :-)
"Rajtad, meg AL-en kívül más szánalmas, megkeseredett embert nem látok itt."
Nagyon vidám és jó kedélyű kazánkovács vagyok. Az amatőr nőgyógyászat pedig különösen sok örömöt jelent.
Amúgy a szövege nagyon Edésre sikeredett.
Nem csináltam. Abban viszont biztos vagyok, hogy a mindenki nyert a forintozáson.
Egon elemzéseinél a pénzfeldobásos módszer is jobb! Persze ettől még előfordulhat, hogy véletlenül bejön neki valami.