Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#567058 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #567055

Volt itt zsongás rendesen eddig is... Mi van ha előtte csődvédelmet kér a cég, és megegyezik a 2012-es kötvényesekkel? (Szerintem a maradékot kitudnák fizetni...ez csak egy megérzés:-) Persze a többi kötvényest miből fizetné ki azt nemtom, max kirázzák a cihát még1szer.

Amúgy meg kizárt dolog mert nem tudom..

#567056 gerzion Előzmény: #567046

Ő talán ért is vmennyit a tőzsdézéshez :)

és amennyiben figyelmesen elolvasod amit irt,

na meg technikai szemmel is látsz,

akkor meg is érted a mondanivalót.

A lehetőségeket vázolta, a saját meglátásai szerint, amihez nagyon közel állnak a sajátjaim is,

és ebben benne van a tovább esés is. Az egymást követő 3. rés technikai oldalról generált egy kisebb emelkedést. Igazi fordulat az 50 napos MA áttörése esetén várható...

#567055 exmnbs1 Előzmény: #567051

ha valamelyik kv-es bejelenti hogy beadta a felszámolási kérelmet akkor lesz majd zsongás

#567054 Bendeguz Előzmény: #567046

Eszembe jutott birkanyiiroo által ajánlott cikk, amiben leírták (angolul) hogy miért butaság csődben lévő részvényből venni. HA, tehát HA nem megy csődbe, tényleg érdemes lehet venni. Bár az eljátszott bizalommal nem tudom mit lehet kezdeni a jövőben.

#567051 Arsene Lupin Előzmény: #567042

Egon hülyét csinál magából és a cégéből is.

"Hogy mennyire ynereségesek ezek a versenyszférában meglévő üzletei a cégnek, majd elmondják pár napon belül a fundamentrális elemzők."

Magyarul: f*ngja sincs a dologról, de azért vételt ajánlgat. Triplázás reményében.

Amúgy feltűnően sok az elütés az elemzésben. Ilyet egy fizetett elemző nem engedhet meg magának. Csak nem volt ideges az Egon gyerek írás közben? És vajon miért kapkodott?

A KBC szégyene, hogy nevét adja az ilyen hülyítéshez.

#567050 exmnbs1 Előzmény: #567048

- Az E-Star tegnap esti közleménye szerint várhatóan ma érkezik be a Veszprém és Fejér megyei önkormányzatoktól a 2,5 milliárd forint, melynek a kötvény visszavásárlásra rendelkezésre álló részéből az E-Star továbbra is kész a korábban meghirdetett feltételek mellett visszavenni a kötvényeket, elsősorban a 2012/A sorozatot. Ebből a lejárat napján, október 24-én 62,1 millió forintnyit vett vissza a névérték 35 százalékán az E-Star. Mivel a kötvény már lejárt, és a cég nem fizette vissza a kamatokkal növelt névértéket, így ha akár egy kötvényes is felszámolási eljárást kezdeményez, akkor a cég várhatóan csődvédelmet kér majd. Ez szerintünk hamarosan bekövetkezik.

Szerző: Erste"

#567046 Fornit Előzmény: #567042

10:15-kor került ki:)))

Akkor már +10% meg is volt nyitóról, nem művészet emelkedést írni :))

9:00 előtt meggyőzőbb lett volna.

#567044 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #567042

Már csak ez hiányzott.. biztos bevásárolt ez az Egon gyerek :-)

"three black bullish gap' elnevezésű, bullish (!!!)" .....

Közben nézem a másikat, …

#567037 cédrus

Közben nézem a másikat, és nekem úgy tűnik, hogy az OTP Brókert azonosítják az OTP Alapkezelővel, mint eladót. Ha így van, akkor komolytalan a dolog, szerintem.

#567034 xmann Előzmény: #566969

Én ezt az egészet nem értem megmondom őszintén. Adott egy lejárt kötvénytartozás. milyen visszavásárlásról lehet itt még szó? Ha valaki nem tudja kifizetni a kötelezettségeit akkor az csődben van és csődgondnokság alá kerül. Ez a visszavásárlás teljes marhaság, hiszen ha egy darab is van akitől nem tudja visszavenni és aki nem lett kifizetve, akkor is csődben marad a cég, hiszen az az egy darabos kötvényes mgindíthatja a csődeljárást.

érthetetlen ez az egész

Re: Befűtési szezon

#567032 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #566996

Ex! Látom a másikban pirítanak rendesen, (no nem alaptalanul ugye) válaszolok neked pabbito helyett. Nos, az lehetséges hogy dobálja az OTP is , de az is biztos, hogy van aki ma már pár körön túl van.

#567023 Tapasz Előzmény: #567000

Csak annyit tennék még hozzá, hogy én szívből drukkolok neked, hogy bejöjjön a számításod, és nyerőben zárd. Nem vagyok írigy, nem szoktam annak örülni, ha valaki veszít.

Re: Befűtési szezon

#567015 Dicsák Előzmény: #567013

Egyébként siralmas ez az árfolyam. És lehet, hogy még innen is tudnak a büfik negyedelni majd.