gyorsjelentés az lenne csak csodás
kötvény a portfoliojukban leírás több mint 1 mrd
további elengedett adósságok Sárospatak 38%, Fejér és Veszprém???
bukás a resz eladáson??
sajáttőke 12m EUR helyett mennyi is??????
gyorsjelentés az lenne csak csodás
kötvény a portfoliojukban leírás több mint 1 mrd
további elengedett adósságok Sárospatak 38%, Fejér és Veszprém???
bukás a resz eladáson??
sajáttőke 12m EUR helyett mennyi is??????
Kérte valaki, hogy hozza le?
Több napja alig van hír E-starról.
Hír neked kell.
Na megyek is, elég volt ennyi, amit visszaolvastom most reggel.
Látom előkerültek a megkesredett befektetők is, akik házakat, lakásokat buktak el. Lupin megtudta legalább, hogy miért írtam, hogy !MI! tartjuk tovább. Robbajnak is kiderült, hogy nem csak libatigris és nekem van papírom.
A könyvben még nagy eladó nem volt. Minden nap 10cég 20kisbüfije adja a 20K papírt
annyira jelentős a híred hogy ma reggel le sem hozták
"Azért az érdekes, hogy miért este fél tízkor kell egy ilyen közleményt kiadni. "
írja Lupin.
"biztos foglalt volt a Kincstár és akkor sikerült felhívnia)))))"
válaszolja Ex..
a két spíler..
már nem tudtok mit kitalálni.
OTPt miért nem kérdezitek miért éjfélkor teszi közzé a gyorsjelentést mindig?
komolytalan.
Még mindig cél a ledumálás, a paráztatás, a kinevetés, lecinkelés nálatok, és mindezt 16órában továbbra is. Még hétvégén is.
Szabad, mindent szabad ezen a fórumon, csak csúnyán beszélni nem.
érdekes lesz ha kiderül hol is állt meg a tudomány azaz mennyi lé mehetett a kötvényekre
a korrekt eljárásról annyit hogy a kibocsátási tájékoztatóban gondolom nem a jelent procedura szerepelt a kifizetésre
azaz hogy a kv-es szaladgáljon aukciózni a pénze töredékéért
Tételezzük fel,ők már tudják nem lesz csőd(lesznek új projektek)akkor itt a "soha" vissza nem
térő alkalom arra,hogy olcsón megszabaduljanak minden tartozásuktól,sőt a nem fizető ügy-
felektől is.Ez így lenne logikus a pozitív lefutás szerint!Viszont van egy negatív is,amit ön is állít,
és kétségkívül ez a logikusabb!Sajnos de ez van!
biztos foglalt volt a Kincstár és akkor sikerült felhívnia)))))
azért hogy minél később jöjjenek rá mekkora "előrelépés" történt
"Az már egy más kérdés,hogy egy tőzsdei cég részéről ez korrekt eljárás-e?"
Ennél a cégnél a "korrekt eljárás" fogalma ismeretlen.
Az,hogy nem jelöltek meg összeget,egyébként alap marketing fogás,lásd"a készlet erejéig"
akciókat,aminek hatására rohannak a vásárlók,esetünkben az eladó kötvényesek!Az már egy
más kérdés,hogy egy tőzsdei cég részéről ez korrekt eljárás-e?
Azért az érdekes, hogy miért este fél tízkor kell egy ilyen közleményt kiadni. Csak nem vidéken vagy külföldön volt Csabika a klónokkal? Amúgy ha Csabikával történik valami, az Elemer vagy a Maxi gróf fog ilyenkor kommunikálni a tisztelt befektetőkkel?
Az lehet, de az E-Star számlavetetőjénél már reggel óta ott toporognak a hitelezők és a szállítók. Nyilas Misi és a pakk. Még a kenőcsöt is.
Néhány kamikaze-liba az elején próbálkozhat pár millás felrántással , de igen hamar nyakon lesznek öntve. Csabikának és a klónoknak már nincs pénzük az árfolyam megtartására, és ők is tudják, hogy sokáig nem tartható a védvonal.
Aki ki akar menekülni a papírból, az lassan bármilyen áron megtenné, de minél előbb. Két napja már több a táp, mint a liba. Ma sem lesz másképp.
Nekem fél 8-kor érkeznek az utalások, van még 3 perc!
Igen,nekem is ez tűnt fel,pont ezért írtam. Meglátjuk mi lesz a vége.
Azt hiszem most jobban érezném magam, ha én is bucifej lennék...
az mindegy, kacsa-nova üzemanyagának elég lesz egy nap berregésre
ez megint csak ígéret, még az sem biztos, hogy lesz zsé
Simán kinézem belőlük, hogy blöff, jól megszórják +15%-on, aztán mégsem érekezik meg a pénz és -15%-on jól betankolnak, majd holnapután megérkezik mégis a pénz, és kiszórják holnapután a betankoltakat +15%-on. Jó játék lenne :)