375 ezer ember kitelepítését rendelte el Michael Bloomberg New York-i polgármester vasárnap a közelgő Sandy hurrikánnal szembeni elővigyázatossági intézkedések részeként: az illetőknek a metropolisz áradással fenyegetett részeiről kell távozniuk.
"Ez egy komoly és veszélyes vihar lesz" - hangsúlyozta Bloomberg. Kijelentette, nem tartóztatják le, aki nem veti magát alá a kötelező evakuálási parancsnak, de "önzőnek" nevezte azokat, akik nem kívánják végrehajtani az utasítást. A rendőrség hangosbemondókkal fogja távozásra felszólítani az érintett városrészek lakosait.
http://index.hu/kulfold/2012/10/28/szuksegallapot_new_yorkban/ ez betehet a héten
hetesen amcsi indexek trendfordulót jeleznek, SP különösen. Dax is szakadás határán táncol, nasiban pedig egy jó ideje zajló esés folytatódik. Lehet érdemes köv. héten még 2 napot várni, hogy európai indexekben is eldőljön az irány, de perpill a további esésnek kétszer akkora esélyt adok, mint az emelkedésnek (hetes charton)
nem.
Az utolsó meghúzásokban kiraktam minuszosan. De nem gáz, mert a nagy mozgás miatt sokat kerestem a forgolódással. Sp long nyílt nasi long helyett
Currency Impact Actual Forecast Previous
USD Advance GDP q/q 2.0% 1.9% 1.5%
USD Advance GDP Price Index q/q 2.8% 2.0%
semmi se tuti. :) De vsz sanszos, hogy év végére felcibálják, főleg ha most október novemberben csinálnak egy kis helyet az emelkedésnek 13xx-ről mondjuk 1500 környékére ezt várnám.
nem tuti meg lesz a ath ,vagy holnap fel,stopokat kiszedték,.......dj 13350en -400on ha megakad ko
Biztos kijött egy gyors zárás után amit negatívnak ítéltek, aztán a stoppok robotok , gyér forgalom ezt dobta ki.
Még egy tipp vsz esegetnek csordogálnak, csinálnak helyet az év végi emelkedésnek 1500 környéki sp-nek. 1470-ről milyen év végi rallyt lehetett volna produkálni? Kell egy kis hely.
én is megvettem az alját, de nem tartottam végig visszahúzásban, forgok benne, mint hülye gyerek, szedem össze az aprót. Már 3 pozi volt, mindenféle irányban, közben alap longot tartom, de lassan összeszedem azon lévő bukót a forgásokkal