sok sikert!
Elindultál a tőzsdézés rögös útján
-15 or +15 "to be or not to be" komolytalan részvény!
Sajnos az megy. Mindegyik normál cég közli ilyenkor az adatokat
lelepleződik hamarosan hogy nem az önkormik a hunyók a storyban
Téged elemi erővel csapott hátba a közelgő munkanélküliséged szele Margit! :-)
Mit fogsz kezdeni a hirtelen rádszakadó rengeteg szabadidővel ?
Lassan nem marad a BÉT-en olyan részvény amit érdemes lesz majd fikázni (mondjuk talán ezért nem is foglalkozom velük). A végén még az is lehet, hogy ki kell menned a szabadba, de sebaj, majd észreveszed, hogy a nap is máshogy süt.
az állam a szállítókat és a hitelezőt kifizeti, és alkudott is
nem hinném hogy a nap első tétele a VIBERben E-Starhoz vándorolna
Így viszont van egy olyan hangulata mint Balázs vetélkedőjének a Széfnek, anno!:)
Te nem értetted! Megmagyaráztam, ráadásul ez az igazság... ha érdekel Téged (vagy a kutyát) ha nem.
Érdekes a magyar állam fizet,pedig tudják,hogy,a kötvényesek kifosztása,ezzel holnap
újabb lendületet vesz!Mi viszont kapunk,legalább holnap délig egy kis cumiszünetet!
bennfentes, vegyél vissza
mi az hogy elszemtelenednének?
109% járt nekik, már tegnap, arra szerződtek....
és az e-star nem fizetett nekik és most sem kíván 109%-ot perkálni
az a kutyát nem érdekel, hogy mire vágynak....
Ebben a helyzetben én sem írnám le, a végén még elszemtelenednének a kötvényesek ugye...
csak amiatt, mert 2 napja folyamatosan -15%-ban volt, jött egy hír, hogy megérkezik a 2.5 milliárd, aminek nagy része mondjuk meg a Rafihoz, de vmi csak marad. pár szerencselovag erre biztos meg tépi, aztán, hogy onnan lesz-e -15%-is az majd kiderül. de szerintem nyitóban most inkább a +15% mint a -10% várható.
és a szállítókra, akik fizetési meghagyásairól, felszámolási kezdeményezéseiről olvahattunk
mondjuk az korrektebb lett volna, ha leírják, hogy mennyi folyt be, mit költenek hitelre és kötvényre