az igen..35 már
darky azon nyert sokat,mikor vissza pattant vmi 3600euro
most van limit nem kint is,%hány esnek,eshetnek? 2009 be vmi hülye a sp500ra dobot és napon belül elég rendesen beindult a dolog,utána hozták csak nem tudom mennyi.....engem vertek ki hajnalba bforex számlám úgy szállt el,dax napos rsi volt 16,én rávettem ,,másnap persze elszálltak,de nélkülem
nem ma este húzzák vissza, max holnap, de ebből komoly cikkek lesznek, mert hétszentség, h. robotok rátettek egy lapáttal
2604 volt az alja, az elmebaj. Főleg azért, mert ez csak after hour
ez tuti, vmi gépi dolog ill. stopok kiverése, lefogadom, hogy rendes ker. időben ennek az esésnek min. a fele eltűnik
nem értem, mi ez a hatalmas esés záró után??? Nasi -2%-ban???
zynga online pókertermet indít V
az a céljuk hírtelen,váratlanul napon belül bemozdulnak hevesen,ellentétesen,sokszor stopra vadászva ,ill össze zavarás céllal:(mai kereskedők részévé válik
igen csak ők főleg skalpolnak,aztán kezdik a trendet napon belül:)és majd nézhetünk néha,mikor átírják rendesen
mivel a robotok TA alapján működnek, ezért magadnak mondtál ellent... TA kiválóan működik, főleg usa-ban
nincs itt tuti,ta-t is egyre jobban leszarják középtávon a robotok,meg a bankok
swing trédereket se irigylem
nagy kérdés számomra, h. hetesen az előző sírkő doji után jön e megerősítés, mert ha jön, köv. héttől folyamatos esésre lehet berendezkedni
én is azt szeretném hetesen dupla csúcs
de a hetes kép nem tetszik
https://sites.google.com/site/indexforextrader/dow-jones-dow-30-dj30-us30