Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#566890 exmnbs1 Előzmény: #566886

nem, azt sem egészen

továbbra is kész, felhívás kerongőre eddig is volt a 2012-eseknek, volt amikor 3-szor is egy nap

#566889 Kissherceg Előzmény: #566885

Én is emlékszem rá, nem volt számottevő jelenség, csak határozottan etette a hülyeséggel a népet :) Amit sokszor mondasz azt meg elhiszik...

#566887 exmnbs1 Előzmény: #566882

"A fentiekre tekintettel a Társaság tájékoztatja tisztelt Befektetőit, hogy az E-Star ESCO

Kft. az állami pénzösszegek megérkezését követően továbbra is kész a Társaság által

kibocsátott kötvények korábbiaknak megfelelő módon történő visszavásárlására a

befolyó bevételek szabadon felhasználható részének erejéig, előtérbe helyezve az EStar

2012/A kötvények (lejárt kötvénytartozások) megvásárlását."

szabadon felhasználható részének erejéig, ez nem valami konkrét

az viszont sejthető a meggfogalmazásból, hogy nem nagy összeg

#566886 Princ Előzmény: #566880

hali, miért lenne + 15 % holnap? csak a most lejáró kötvényeseket fizeti ki belőle.....

#566885 exmnbs1 Előzmény: #566873

"(#11645) ciao BAMBINOS! Értékelés: 0

válasz erre | 2007. január 31. - 10:12

Mivel synergonban és ecoban is bennfentes barátaim vannak igy ebbe a topicba is irok..

Econetről csak annyit,hogy júniusig 350 és 500 Ft-között lesz.. Hogy mi a story benne az szintén maradjon titok...

Pabbito

"

ez az első beírása amit megtaláltam

#566884 Kiss Zoltán Előzmény: #566882

Én már most megkérem az ismerőseimet,minden gépet rakjanak el előlem,főleg ha kezdenek nőni az úszóhártyáim és elkezdek gágogni!

#566873 mobilizmo Előzmény: #566853

Ha emlékszel,pár évvel ezelőtt Miki Rurki,Pabbito,Hannibal egyszerre jelent meg az eco-ban,és phy-ben is. Ott is ők voltak a lebeszélő brigád. A gond csak az,hogy már nem emlékszem,hogy utána mi történt,miután megjelentek:)

#566872 Arsene Lupin Előzmény: #566854

"A dicstelen sztori miértjeire a válaszok szerintem SCs + Eplény + a klónok környékén volnának keresendők (és találandók)."

Szerintem lesz nyomozás, Csabika és Ede t*ke veszélyben van. Ákoska sem aludhat azért nyugodtan. Úgy vélem, hogy ő egy a többiekétől független kubikosbrigádot alkalmazott talicskázási célból. Az lesz majd szép, amikor elkezdenek egymás ellen vallani.

#566869 cédrus Előzmény: #566864

Azóta se hiszed el nekem, hogy nem lehülyézve, vagy rosszindulatból mondtam, hanem mert végig azt mondogattad, hogy a célár lejjebb van. Megmondtad 12 k után, hogy 10 lesz, majd hogy 9, majd hogy 8, majd, hogy 7, most csak kb, végig bejött, és erre írtam, hogy ha komolyan úgy gondolod, hogy az a célár, mi a frászt keresel benne? Hisz tök logikátlan.

A sors fintora persze, hogy én ugyanezt csináltam részben már akkor is, meg később is, de én is később szálltam csak ki.Amúgy jobban is jártál volna, ha akkor "elhúzol", de még így is időben léptél, mostani szemmel.

Én kaptam rosszindulatból is olyan tanácsot, hogy azzal tennék a legjobbat magamnak, meg mindenkinek, ha eladnám, és eltakarodnék. És milyen igaza volt emberünknek!

#566864 taresz Előzmény: #566861

Emlékszem mikor 8k körül azt mondtad húzzak el. Sajnálom aki megette a sztorit meg a sok nagyívű kamu dumát. Őszintén.

#566861 cédrus Előzmény: #566860

Emlékszem, mikor még ekkora pakkokkal alig lehetett mozogni a könyvben, meg gyötrelem volt belőle kiszállni. Ma meg mindenféle bucifej vesz ennyiket próba szerencse alapon, röhej, meg persze szomorú.