Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#566858 Zotya32 Előzmény: #566853

vagy visszajön a nyaralás (re: 1000 ft) vagy ennyivel drágább lesz (re: csőd, és 0ft)

vagy dax shortot vissza? (ez reálisabbnak tűnik, hogy 6 hét alatt inkább ez lesz nyerő.)

Mondjuk első gondolatom ez volt, de ma ment felfelé, látom délutánra/zárásra szépen vissza is esett, aztán gondolom holnap -70 pont nyitásként....

de vmit kellene csinálni azzal a 100e ft-tal.... :)

vagy a nyugis, komótos Rába?

#566854 birkanyiiroo Előzmény: #566824

Szép magyar kifejezéssel "collateral damage". Asszem ezzel a gondolattal eljutottál a probléma gyökeréhez. Innen kezdve már csak azt a kérdést kellene megválaszolnia valakinek, mondjuk a nyomozati szakasz lezárulta után a független magyar bíróságnak, hogy az egész "brilliáns üzleti modell" elejétől végéig erre a kifejletre lett-e felállítva és a kötvényprogram csak egy logikus és jól eltervezett köztes lépés volt a célhoz vezető úton, vagy pedig---- "vagy pedig" szerintem nincs. Még az is lehet, hogy KÁ volt az első, aki ezt észrevette, és ezért kellett elsőként távoznia. Szép kis csavar volna! A dicstelen sztori miértjeire a válaszok szerintem SCs + Eplény + a klónok környékén volnának keresendők (és találandók).

#566853 Sly-- Előzmény: #566848

Látom, fel akarod tenni a maradék zsetont a rulettasztalra úgy, hogy nem is nézed a pörgetést.:-))

3. limites nap lesz, elméletileg bejöhet egy skalpra, de hogy 6 hetes skalpot kibír-e, azt nem tudom.

Ha már rulett és 6 hét, nekem más tippem lenne...

#566848 Zotya32 Előzmény: #566800

vegyek holnap? 270 ft-ért 370 db? reggel még lesz időm, kb az első órát még látom.... :))

kérdés az, hogy december 10-én lesz-e még e-star a bét-en....

#566844 Janicroft Előzmény: #566808

A főlúzer sztem én vagyok és van nekem is még belőle egy kicsi... :(

640-en, majd 460-on is hígítottam, elképzeltem magamnak egy darabszámot ami visszahoz valamit abból az őrült bukóból amit itt elszenvedtem. Tudom most a nagyöregek azt mondják hogy teljesen hülye vagyok meg szindrómás, igazuk is van. Úgy gondolom hogy az RFV/E-Star-ral elkövettem az összes hibát amit el lehet, ebbe beleértve a fent említett utolsó vételeimet is. Innentől kezdve csak nagy papírokkal fogok kereskedni és az összes olyan jelet figyelembe fogom venni ami itt ebben a sz*rkupacban intő jel volt, tapasztalatlanságom és túlzott optimizmusom miatt mégsem hallgattam rá.

#566841 Kissherceg Előzmény: #566840

a topik létezése bizonyíték a humorra, mert szakma itt alig van. Az oldal célja viszont a szakmai oldal fenntartása

#566832 Kiss Zoltán Előzmény: #566826

Hát most azért kellene szurkolnom,hogy csődbe menjen az ország (persze nem teszem)!

Így otthon a nejemnek ki tudnám játszani az utolsó kártyámat is:"asszony hallottad a híreket csődbe ment az ország,sajna a mi cégünk sem úszta meg" így azért más lenne a "bejelentésem"

fekvése! :)

#566828 joepappa Előzmény: #566824

így van. és fönökök élik világukat vidáman. a tek meg csak jedit tud fogni nemhogy a sósosnak az arcába lépne úgy istenigazából. többszörösen lejáratott magyar börze újabb szégyenfoltja.