Á már értem a múlt heti felfüggesztést "egy farok.....al nem lehet kétfelé is szopa.....ni,most a
részvényeseken a sor!
Á már értem a múlt heti felfüggesztést "egy farok.....al nem lehet kétfelé is szopa.....ni,most a
részvényeseken a sor!
Ezt nekem írtad? Egyébként soha sem tudom , hogy kinek válaszolsz, mert csak úgy írsz... de ezt nem sértésként írom :-)
Én írtam ezret, még a múlt hétig!
Egy-egyben lesz ez Csepellel reggel, de kecsegtetve vehetsz. Legfeljebb vesztessz egyet, de el ne keseredj. Ezerrel kecsegtetett egy esztelen? Nem lesz ez ezer Decemberben sem.
Azt hiszem, ez a legjobb pillanat a cég elleni átfogó adóellenőrzésre. Addig szerintem jegelve lesz az utalás. Ha nem tennék meg, az súlyos felelőtlenség lenne, állásvesztéssel járhat. Nincs annyi ingyen síbérlet, amennyiért megérné.
Azok a nyitott határidős pozik, meglehet, hogy csak azoknak a mezei spekáknak hoznak enyhülést, örömet, akik a tegnapi letörés után léptek/lépnek be a játékba. Az 1000-en túl kicsit távolabbra került, mint volt valaha is :-)
"33. A végrehajtás adatai
33/1.
A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2012. augusztus 16.
A végrehajtás ügyszáma: 7217050064
A végrehajtást elrendelő megnevezése: APEH Dél-budapesti Adóigazgatósága Végrehajtási Osztály 2.
Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja: 2012. augusztus 17.
Bejegyzés kelte: 2012/08/17
Hatályos: 2012/08/17 ..."
E-Star Management Rrt
biztos örülni fognak ha felfedezik a reszes offshore-os adóelkerülést
Lehet, hogy előbb megvizsgálják, hogy a cég vagy valamelyik leánya nem tartozik-e az állam felé. Jó munkához pedig idő kell.
felesleges az állam mögé bújni
az operáció nem biztosít 1.5mrd-os kv kifizetést, még a kv kamatokra sem volt elég tavasszal
Ok, hogy irreleváns, de attól még fizetni kellene....
Nyilas Misi effektus lesz. A Raffi még a kenőcsöt be feleszi majd.
ha megjött volna a pénz akkor sem 109-en fizetett volna, a helyzet ugyanez lenne
irreleváns
a pénzből ki kell fizetni raffit és a szállítókat
Akkor ma legkésőbb fizetni kellene... de ez az államnak sem az erőssége. (erről hadováltam)
http://bet.hu/newkibdata/112132019/FM_VM_megsz_ntet_s.pdf
azt mondod később jelentették be?
17+8 az 25