Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Humor

A bika áll a mezőn, és a…

#570075 KawaBazsy

A bika áll a mezőn, és a távolban kiszúr egy fehér pontot. Ahogy közeledik a valami, már látja, hogy egy fehér gombóc, majd még közelebb érve a gombócról kiderül, hogy egy fehér nyuszi. A bika türelmesen, csöndben várja a nyulat. Mikor az odaér, rárivall a bikára:

- Hé, te nagy otromba valami! Húzd arrébb a beled, mert kikészítelek!

A bika hang nélkül áll ott mozdulatlanul.

Nyúl:

- Hé Te! Nem hallod? Állj el előlem, mert kettérúgom a segged!

A bika nagy nyugodtan hátat fordít a nyúlnak, bepucsít, és ráüríti végbéltartalmát. Eltelik öt perc, semmi, csak csend. Eltelik tíz perc, csend, csak a legyek gyülekeznek a nagy adag állati ürülék felett. Majd húsz perc múlva kiássa magát a nyúl, elődugja fejét, köp egy nagyot, és üvölt:

- Mi van, besz@rtál?

Re: nincs cím

#566790 Arsene Lupin Előzmény: #566779

Nem a vízben úszó szarral van gondom, az ilyen jobb családokban is megesett már. A dolgot nem kellene cigány kontextusba tenni.

#566779 JP Előzmény: #566774

Semmi igazság nincsen benne! Bármelyik, azaz minden gyerekkel megtörténhet egy ilyen, feltéve, hogy nem a hetediken, meg az apuci autójában éli át a gyerekkorát.

Herceg, szedjétek már ki ezt a linket, nem ide való!

#562545 Wall street Előzmény: #562543

A zsidó kisgyerek katolikus gimnáziumban tanul. Az egyik órán a tanár azt mondja, hogy kap 1000 forintot, aki megmondja, hogy ki volt a legnagyobb ember a világon. Az egyik gyerek:

- Szerintem Leonardo da Vinci.

- Jó, jó, de én nem rá gondoltam.

A másik gyerek:

- Talán Einstein?

- Még jobb, de még mindig nem rá gondoltam.

Erre a zsidó kisgyerek:

- Jézus Krisztus.

- Úgy van kisfiam, itt az 1000 forint. De én úgy tudom, hogy te zsidó származású vagy. Neked nem inkább Mózest kellett volna mondanod?

- De igen, viszont Mózes az Mózes, az üzlet meg üzlet.

A bika beugrik a kerítés…

#562543 Wall street

A bika beugrik a kerítésen át a tehenekhez

- Sziasztok Tökös Dönci vagyok, de csak hívjatok nyugodtan Döncinek mert a többi fennakadt a kerítésen...