"te ezt nem érted, de ma még magasan van, de ha esik innen 40 forintot még, akkor már jó az értékeltség."
Én már úgy vagyok,mint pelikán elvtárs,nem értek semmit,de ez az állapotom már 3k óta tart
"te ezt nem érted, de ma még magasan van, de ha esik innen 40 forintot még, akkor már jó az értékeltség."
Én már úgy vagyok,mint pelikán elvtárs,nem értek semmit,de ez az állapotom már 3k óta tart
Ez nem megítélés kérdése. nem fizette ki a kötvénytartozását. ha ez nem csőd, akor mi az???
Nem BÉT dolga megítélni, hogy a cég tönkrement. A papír még hetekig vegetálhat az A-kategóriában.
Figyelj, ha emberünk komolyan tudná, hogy az OTP száll ki, nem venne holnap egy ezrest. A két állítás egyike biztosan nem igaz. Az OTP kiszállása most nemcsak a papírok mennyisége miatt lenne elég rossz hír.
De nemcsak pubi fészkelődik, érezhető az izzás...te ezt nem érted, de ma még magasan van, de ha esik innen 40 forintot még, akkor már jó az értékeltség. Valójában a harmadik rés áll gondolom a dolog mögött, meg a túladott és folyton nem eshet elgondolások, de érezni, ahogy izgatottan zihál, fészkelődve tűkön ül a trédercsorda, hogy egyetlen vételi masszába sűrűsödjön egy nagy holnapi mínusznál.
Mondanám, hogy mókás lenne, ha ott valóban jól nyakon öntené őket az OTP, de miattatok legyen inkább az, hogy hír miatt eleve nem megy le értük.
Mondjuk mivel effektíve a cég tönkre ment tehát definíciószerűen a részvények értéke nulla, mivel a kötvénytartozás nem került kifizetésre, ezért a BÉT-nek illene kinyitnia az árfolyamot, hadd mozogjon 0 és 500 között ott ahol akar. Mondjuk érthetetlen hogy miért venne ebből bárki is, de lelke rajta, hadd kössenek benne amíg lehet-
akkor talán teljesen ki tud szállni az otp
Gyülekeznek a tréderfajták mindenfelé, hogy a holnapi nagy mínuszt már megveszik
ezek a mohó népek, remélem,hogy volatilis kis papír lesz sok mozgással :)
Lebukott... :-) Ki is vett 1K-t.
Tudom :-) De imitálhatná 50k-val is, azért az szebb lenne.....
imitálja a vevői szándékot, hátha belenyúl valaki
Egyébként ha nem fizet az állam, akkor az Ekaki indítson felszámolási eljárást az állam ellen! :-) Mi az, hogy.... (elvégre elismert, és lejárt tartozásról van szó ugye)
Ex ilyenkor nem olyan kényes a határidőkre... Igaz EX?
A 314-es vevő is érdekes történet.. Amúgy meg nincs vége a napnak, csodák pedig igenis vannak! :-)
A 316-os eladóval azért elbeszélgetnék,hogy ugyan már, mi is a terve?
:)
Szarul néz ki JP-m, de sok dolog van az életben, ami nem az, aminek látszik.:-)
Forgalom továbbra sem jelentős.
Másrészt van még nem kevés határidő nyitva.
Én egy baromi erős támaszt látok 0 környékén, 315-ön pedig egy ölég erős ellenállást, (no mindjárt dobok rá egy fibot.., van itt még egy-két csökkenő meg emelkedő háromszög, meg egy váll-fej-váll-térd-fekszik alakzat is Egyébként nemtom mi a probléma, veszik ezt mint a cukrot... :-)
lehet erre még elemzést gyártani? :)
holnap 268 lehet az alja a történetnek, lassan teljesül a célár
:D
igen,olvastam...)
Az idézet tőlem, lényegében arról szólt, hogy olvasni lehetett a meglepődését, hogy netán fordulat állhat be , és talán kibekkeli magát az e-star a trágyagödörből, rv árfolyam meg up. Speciel én ezt olvastam ki szavaiból a felfuggesztés napján. Igaz, nem mindegyik hsz-ből volt ez kiolvasható. Továbbá meg arról, hogy nem volt olvasható: a papírnak vége a felfüggesztés után. De mindegy, a papír nagyon szarúl néz ki.