Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#566608 Hathor Előzmény: #566606

Na 46ezer darabot felszívtak 28perc alatt. Ekkora forgalom egész nap sincs általában. Tegnap állítólag üres volt nulláig a könyv. Ahhoz képest nem rossz ,-)

Hülyék ezek a vevők, mi a francnak veszik.. nem tudják, hogy CSŐD?!

#566602 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #566597

Drága bogaram! Milyen eszközei vannak? Minden gyémánt oda! Ti mondtátok Lupin papával! Akkor? No meg a szállítók...ugye! Meg a mérleg, meg a pápa, meg a dögvész stb.. Egyébként nem hozzád szóltam.... akinek nem inge az ne vegye magára....

#566597 exmnbs1 Előzmény: #566591

a sajátoddal sem dicsekedhetsz

otp miért ne venné fel a biztos pénz egy részét

a többit meg majd később

"Abban reménykednek, hogy ha megtörténik a csőd, a cégnek vannak azért eszközei, így bíznak benne, hogy a felszámolási érték nem nulla lesz, remélik, hogy a kötvények névértékének 30-40 százalékát megkaphatják."

#566591 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #566583

Azért szokta osztogatni (mármint az észt), ha tovább folytatja, még az is megeshet, hogy az Ön IQ-ja találkozik az Ekaki árfolyammal úgy 60 körül.. :-)

#566588 Hathor Előzmény: #566586

:DDD

ugye,ugye..

A pénz egy dolog, a portfolioban levő befektetéseim megint csak egy dolgok. Egyik bejön, másik nem. Mindegyiket tudom többszörösen növelni egyik másik felszabadításával, átcsoportosításával.

E-star nekem ajándék ennyiért

#566585 Hathor Előzmény: #566583

Dobáljátok a pakkokat, még több napig limiten kell esni!

Portfolion már kiszámolta valaki 200as szintig napi 15%kal.

Fogynak a remegők?

#566584 akpo7 Előzmény: #566576

Ha visszatolti ezt a nem tul kicsi rest, akkor nyert ugyed lehet.

Vagy egy sziget holnap??? :)

#566583 Arsene Lupin Előzmény: #566576

"Amikor OTPje hatijamagasabbról volt, és alacsonyabb árfolyamon forgott mint ahol vette, akkor magát is beragadtnak gondolta ezek szerint."

Olyankor nem vagyok túlságosan büszke az eszemre, és legfőképpen, sosem osztom az észt.

#566582 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #566578

Legyen sitt, támogatom, de az biztos, hogy az OTP is adott rendesen 35%-on. Cáfolat van esetleg? Vagy Önnek is csak az jött ki mint nekem?

Határidőre nem lett kifi…

#566581 Grizzly Géza

Határidőre nem lett kifizetve a 2012/A. Most akkor minden lejárttá vált? 14-15-16?

#566578 Arsene Lupin Előzmény: #566567

"vagy Ön valami más matekot tanult a kazánkovács eskolában?"

Sajnos nem a matek a fő erősségem. Abban azonban biztos lehet, hogy az OTP leveri a cégen a bukót. Sitt lesz ebből.