ifjúsági házban valszeg amúgy is nagy a fluktuáció
Miért ne, fizetni úgysem fognak.
Mégegyszer a lényeg ÖN SZERINT SZERZŐDNÉNEK EGY CSŐD KÖZELI CÉGGEL?:)
Szép estét és jó munkát!
hahaha pár bérházban fűteni fognak?
biztos bejön az ami resszel kiesett))))))))))))))))))))))))
de végigolvastam, még egy kommentet sem ér a hír
"Tényleg többet vártam a papírtól, mint a mai napi eredmény."
JP 15%-nál nem tud többet esni...
Kicsit benéztem, gondoltam lemo(r)derálom az utolsó oldalt.
Az előző 8000 hsz-t biztos nem olvasom el, tekintsetek a jövőbe, és legyen a fórum kevésbé személyeskedő. Ha valaki nem úgy gondolkodik ahogy te (nem JP), akkor örülj neki, hogy valakit a biztos tudás birtokában meg tudsz kopasztani. Ő meg ellened, aztán valakit az idő majd igazol.
Este van pihenni kell ,kivéve azoknak akiknek ez a munka, nem önre értem.
De gondolat ébresztő miért akarnak egy "csőd" fele menetelő céggel szolgáltatásról megegyezni, előzetes kalkulációt a cég ad természetesen, nem a "forumokról" kérik.
"Az E-Star vállalat venné át a gyergyószentmiklósi ifjúsági és szociális tömbházak fűtésrendszerét. Erről lakossági fórumon egyeztek meg az érintett felek, a hivatalos átvételhez azonban tanácshatározat szükséges. A fórumon egyebek mellett arról is szó esett, hogy az ifjúsági lakások bérlői aláírásba kell kezdjenek ahhoz, hogy eldöntsék, marad a gázfűtés vagy átállnak a távhőrendszerre"
Azért mertem ezt felhozni mert ex akire önök hallgatak már linkelte is komment nélkül,ha jól láttam,de gondolom utána olvasta végig.
szép estét
Nagy a kuss a gyémánt körül. Szerintem már ki van ügyeskedve a kötvényesek és észvényesek elől. Lesz vizsgálat, lesz sitt.
"tanuljanak a saját hibájukból ha már nem hallgattak önökre"
Ezzel az erővel az úszómesternek sem kellene egész nap füttyögetnie.
nem érdekelte a funda, azt írta, TA mindenható szentsége alapján vett bele, és mert ocssó, hisz huszadolt. Ennyi volt az ok tudtommal
Nem kötelező az elolvasása,ha meg tudják mi lesz a történet vége,miért fektenek annyi energiát mások meggyőzésére, tanuljanak a saját hibájukból ha már nem hallgattak önökre, nem kell ezt ezerszer leírni nekik, plána ha idegesíti is önöket!:)
Na megszólalt a kamukirály libatigris is. Tipikus jelenség, hogy a beszorult sunyi speki kreál valakit, aki még nála nagyobbat is bukott. Úriember csendben benyeli, a bunkó pedig vonyít, mint a fába szorult toportyán.
már idegesít ez a kamuzás. Hagyd már abba. Mégis milyen alkuk születtek? Te milyen alkut látsz a háttérben? Nem zavar, hogy nincsenek lejárt kötvények kifizetve? Alku....ilyen ökörséget
Téged végképp nem értelek.
Fordulatnak jele sem nagyon volt lefele. TA alapon legalább 5 helyen lehetett volna venni. Miért itt a kripta bejáratában lapátoltad bele a zsetont? Tényleg nem értem...........