nem játszd a mártírt, nem áll jól
Nem kamuzok csak leírtam a véleményem, bár nem tudom,hogy jön ide ez a parancsolás ez a hangnem.Ilyenekről beszéltem mint ön, kikelnek magukból,pedig elvileg nem tulajdonosok!
Érdekek irányítanak.
ha negyedáron visszaveszik a kötvényeket,nem is lesz kamat :) csak némi hitel,de az semmiség... )
Szerintem van összefüggés Lázár elvtárs és a totyik között...(aki egyébként már ütött el mindent) Grizzly barátom hozzászólása sem volt lényegtelenebb a többi hozzászólás döntő többségénél (a sajátjaimat is beleértve :-) Egyébként én linkeltem reggel.....lehet engem leb@szni!
ne kamuzz
a rv a cégvezetés rossz döntései miatt jutott ide
10mrdnyi kötványt kibocsátottak, 20mEUR-os évi EBITDAról kamuztak
ahelyett, hogy a cég növekedett volna egyre kisebb lett, most 5mEURnál tartanak
még a kamatokra sem futja az operációból
Jellemző sokakra nézve.Mikor először beírtam ide,mondtam,hogy lesznek nevek akik a csillagot is lebeszélik, és lesznek akik csak csődöt erőltetik Estart hibáztatva mindenért!
Céljukat elérték azok akik eladásra késztették a tulajdonosokat, és elfáradtak azok akik a naponta magukból kikelve, hol személyeskedve,hol kárörvendve cáfoltak meg minden a céggel kapcsolatos szikrányi pozitív hírt is és felnagyítottak minden hibát, negatív tartalmú hírt.(Persze más kérdé,hogy ezt felebaráti szeretetből, vagy egy bizonyos érdek vagy érdek csoport parancsára)
Jelen esetben ez tisztán látszik a részvény árfolyamán, de főleg a forgalmán.
Viszont eltünt egy két prominens személyiség, már a topik se pezseg annyira.
A tőzsde 80% pszichológia,10% szerencse,10% tudás. Elérték éljukat az már más kérdés ez kinek,kiknek volt az érdeke,menyi ilyen részvény volt ami 90% felett esett és utána meg érdekes kilábalt a káoszból, főleg nyugaton volt ilyen bőven, de hamar tanul a magyar.
reggel is téma volt,de tényleg lényegtelen...
tartom az 1 darabot kivezetésig! remélem papíron odaadják.
sztem sok itt lebzselő 10k-ról tartotta 500ig.. most már csak az élteti ezeket érjen nullát a papír..van amelyik meg sem meri mondani van vagy nincs papírja :))
meg sok a látens e-stár tulaj..majd akkor bújnak elő ha pluszos lesz..
ez totál lényegtelen itt... vagy az eszar a fiesta amit elütött lázár?
Megnyugodhatunk,minden a legnagyobb rendben van.
"Nem hibázott Lázár sofőrje
A rendőrség szerint a politikus sofőrje minden szabályt betartott, az előtte cikázó autót nem tudta kikerülni."
ki gondolta volna,hogy másképp történt?
hol a kamu maki? én beírom ha veszek ha eladok..a hírekhez a forrást is beírom..
Ez önnek örömöt okoz,vagy egyfajta sexuális kielégülést,hogy érdek nélkül, részvény,kötvény nélkül borzolja az idegeket?
Mindezt teszi napi gyakorisággal 24 órás folyamatos monitorozással!